Pedeliştii acuză USL-ul că ţine Timişul la coada topului cu bugetul pentru...

Pedeliştii acuză USL-ul că ţine Timişul la coada topului cu bugetul pentru drumuri

2
DISTRIBUIȚI

muncitori-drumuri

O sumă medie de 20 lei pentru drumuri județene și comunale la care se mai adaugă 67,69 lei pentru echilibrarea bugetelor locale – atât a primit fiecare locuitor din judeţul Timiş de la guvernarea USL-istă, asta susţine şeful consilierilor judeţeni ai PDL Timiş, Tiberiu Lelescu.


Conform unui top pe care îl invocă fără a cita sursa, județul Timiș se află pe locul 21 pentru sumele defalcate din TVA destinate drumurilor județene și comunale și pe locul 37 pentru echilibrarea bugetelor locale. Pedeliştii sunt nemulţumiţi că, în ciuda promisiunilor din campaniile electorale, alte judeţe au luat faţa Timişului. „Cele mai mari sume alocate pe locuitor pentru drumuri județene și comunale le regăsim în județele Hunedoara (40 lei / persoană), Alba (38 lei / persoană) și Sălaj (37 lei / persoană), iar cele mai mici județe: Timiș (20 lei / persoană), Galați (13 lei / persoană), Brașov (12 lei / persoană), iar pe ultimul loc Ilfov (8 lei / persoană)”.  În încheiere, portocaliii atenţionează că doar 3,53% din sumele pentru drumuri județene și comunale vin în județul Timiș, asta în condiţiile în care suma totală alocată din TVA pentru drumuri județene și comunale este de 368,3 mil. lei, la care se adaugă încă 1,72 mld. lei pentru echilibrarea bugetelor locale, în bugetul anului 2013.

2 COMENTARII

  1. fara a cita sursa ?! e interesanta partea asta din text pentru ca atunci nu inteleg rolul vostru, al ziaristilor care ar trebui sa verificati informatiile. sau si voi faceti parte din categoria copy-paste?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.