Emoții la a doua ediţie a concursului de badminton „Shuttle Time”

Emoții la a doua ediţie a concursului de badminton „Shuttle Time”

0
DISTRIBUIȚI

badminton la final04_resize

A doua ediţie a concursului de badminton „Shutttle Time”, dedicat elevilor de gimnaziu, va avea loc sâmbătă, la Fundaţia „Rudolf Walter”.


Meciurile vor începe de dimineaţa de la ora 9.00. Evenimentul este organizat în cadrul programului de popularizare a badmintonului în şcoli „Shuttle Time” , un proiect al Federaţiei Române de Badminton.

La concursul care a avut loc și 11 mai au participat 201 elevi, cea mai mare participare dintre toate judeţele din ţară. Competiția se desfăşoară pe categorii de vârstă: clasa I-II, III-IV, V-VI, respectiv VII-VIII. A doua ediţie se desfăşoară la cererea şcolilor implicate în cea din mai. Timişoara este oraşul care a început implementarea proiectului „Shuttle Time”, iar 15 şcoli din Timiș au participat la prima ediţie. La nivel de ţară, din judeţul nostru au fost cele mai multe şcoli. La prima ediţie „Shuttle Time” au participat 53 de şcoli din 17 judeţe. Ca un detaliu interesant, doar puţin peste jumătate din dascălii implicaţi în program sunt profesori de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.