Șeful Direcției Județene pentru Tineret și Sport Timiș, trimis la Suceava, a...

Șeful Direcției Județene pentru Tineret și Sport Timiș, trimis la Suceava, a fost repus în funcție. „Aventurile” directorului prin instanțe

0
DISTRIBUIȚI
flavius-nastor
Flavius Nastor

Flavius Nastor a fost repus la conducerea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport (DJTS) Timiş după ce în luna martie a fost revocat din funcţie şi mutat la DJTS Suceava, printr-un ordin de la ministerul de resort. Nastor a fost înştiinţat că a fost repus în funcţie vinerea trecută, printr-un fax venit la DJTS Timiş.

Teoretic, Nastor urma să facă rocada cu omologul său de la Suceava.


Practic, schimbarea nu s-a petrecut deoarece niciunul dintre ei nu a fost de acord cu mutarea. În aceste condiţii, Flavius Nastor a continuat să vină zilnic la serviciu la sediul DJTS Timiş. În toate această perioadă, nu a fost numit niciun interimar, iar Nastor a contestat în instanţă atât revocarea sa din funcţie, cât şi drepturile salariale. „După 30 de zile de la decizia schimbării mele din funcţie, eu am contestat la Curtea de Apel Timişoara decizia, Comisia de Disciplină, precum şi drepturile salariale pentru perioada aceasta, pentru că eu am venit la lucru zilnic. Aşa am şi văzut ordinul de la Minister, venit prin fax. E ciudat, pentru că în ordin scrie că încetează mandatul meu la Suceava, deşi eu niciodată nu m-am dus acolo şi am anunţat că nu voi face acest lucru, pe lângă repunerea mea în funcţie la Timiş. Am sunat la Departamentul de Resurse Umane de la Minister să văd ce se va întâmpla cu salariul meu. Urmează să decidă instanţa, eu sunt pregătit pentru orice. M-a surprins decizia de repunere în funcţie”, a declarat Flavius Nastor, pentru PRESSALERT.ro. Flavius Nastor este membru PDL, iar surse apropiate instituției spun că de aici i s-a tras schimbarea din funcție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.