Maneaua ameninţare a liderului interlop Sorin Udrea: „nu scăpaţi aşa uşor, vă...

Maneaua ameninţare a liderului interlop Sorin Udrea: „nu scăpaţi aşa uşor, vă arăt eu prăduitorilor” VIDEO

17
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicat

Chiar dacă este în arest, liderul interlop Sorin Udrea a transmis un mesaj duşmanilor săi prin intermediul unei manele postate pe Youtube în urmă cu câteva zile. Acesta se răfuieşte de la distanţă cu cei consideraţi că l-au „prăduit” şi le promite că nu vor scăpa nepedepsiţi. Melodia are ca suport de imagine mai multe fotografii cu acesta inclusiv din momentul reţinerii sale în cadrul operaţiunii DIICOT.  Sorin Udrea şi mai mulţi „locotenenţi” ai săi sunt arestaţi pentru infracţiuni de crimă organizată.  Printre cei care au depus plângeri împotriva grupării Udrea  s-a aflat şi Tudor Stoiţi, care a ajuns la spital cu o sabie înfiptă-n umăr după un conflict cu fraţii Gazibara în barul Ibiza, incidentul urmând unul altuia în care  Udrea a fost „şifonat” în barul Lepa Brena.

„N-aţi avut curaj să mi-o spuneţi în faţă, mi-aţi luat câţiva ani din viaţă,/ Aţi tot încercat să vă puneţi cu mine, până m-aţi ascuns bine,/ Dar o să vorbim în curând ca bărbaţii, să daţi nişte explicaţii,/ Eu a trebuit să suport judecata, toată viaţa faceţi plata/ Mai vorbim, mai vorbim în libertate, jur că am să vă dau interdicţie la toate,/ Nu scăpaţi, nu scăpaţi aşa uşor, vă arăt eu prăduitorilor.


Să faceţi cumva până ies afară, să nu vă găsesc prin ţară, O să mă in de capul vostru până oi muri, să nu mai aveţi ce prădui. Să ajung la greu cât de mult v-aţi dorit, după ce v-am şmecherit,/Dar nu v-aţi gândit că timpul trece şi într-o zi faţă-n faţă ne vom întâlni”, le transmite cel supranumit „stăpânul oraşului” adversarilor săi.

Imediat după arestarea liderului interlop, pe internet a fost postată o înregistrare în care Florin Salam îl asigura jelind „Udrea, Udrea, nu dăm înapoi, Udrea, Udrea, tu eşti viaţa noastră”.

17 COMENTARII

    • dupa revolutie mergea lumea lumea cu tigari la sarbi cu motorina benzina nuca imi aduc aminte ca plecau garnituri intregi la sarbi si nu era asa valva prin presa si interlopi infractori acum prea mare galagie este in loc sa fim bucurosi ca intra bani in partea de vest sa crestem finaciar cum este de exemplu si cu masinile aduse din germania sau etc dar romanul este de cand lumea ofticat ca ala are si el nu are fa ma si tu ceva daca ai cap daca nu stai pe net si comentezi cate despre mircovi sigur este vreo fata cu fusta tocuri si poseta dar ii sub acoperire:))

  1. Bota esti tare fustrat, creasca iarba pe tot neamul tau d lachioi flambat. Asta e melodie pusa d tine. Catel obosit. Spune la lume cum teau ars in valva:))). Curva ieftina.

  2. cat cacat pute-ti manca …. cand era liber Sorin …. nu stiati cum sa stati pe langa el, acum ca e unde e …. sunteti cu toti smecheri, vb ca fetele la drumuº mare ….

  3. maneaua asta este compusa ptr. sile si nutu camataru, nu pentru flausatu asta de udrea.Niste soareci au luat maneaua de pe net si au facut un clip cu pozele flausatului de udrea si vai doamne, este maneaua lui udrea.

  4. nu mai vede sa scrie din cauza ochelarilor este un jurnalist de cacat care vrea sa devina si el celebru dar nu inteleg un lucru de ce nu il da nimeni in judecata pe maimutoiu asta de jurnalist ca prosteste lumea pe net cu aberatile lui deja omu asta uita si de bun simt de toate

  5. Numai dobitocii si fraierii nu stiu al respecta pe Sorin Udrea pentru smecheria , inteligenta si curajul de care a dat acesta in toate afacerile sale. Fraierii si dobitocii il vorbesc de rau pe Sorin Udrea , deoarece sunt invidiosi ca acesta are bani , smecherie si curaj , iar ei sunt niste paduchi saraci si lasi. Dumnezeu sa te ajute Sorin Udrea sa – ti dovedesti nevinovatia si revenii mai repede langa familia ta , langa prietenii si cei dragi tie. Procurorii au dat dovada de neputinta si ridicol cand au venit in instanta cu aceasta manea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.