Unde se blochează proiectul pedelist de schimbare “la față” a Operei

Unde se blochează proiectul pedelist de schimbare “la față” a Operei

0
DISTRIBUIȚI

Opera

Promisiuni războinice legate de schimbarea faţadei Operei din Timişoara. Asta făceau pedeliştii din Timişoara în luna iunie. Consilierul local Simion Moşiu atenţiona că municipalitatea trebuie să readucă faţada Operei la forma din 1923, precizând că a discutat cu mai mulţi arhitecţi de renume ai urbei de pe Bega care susţin că aceasta ar fi soluţia corectă.


Ca prime demersuri pentru luna iulie pedeliştii au promis că vor organiza o dezbatere pe această temă cu cetăţenii şi că vor cere aprobare de la primărie pentru a proiecta pe clădire vechea faţadă, din anul 1923.

Contactat tefefonic pentru a oferi detalii despre stadiul proiectului, Moşiu a declarat că momentan aşteaptă un răspuns de la Direcţia de Comunicare şi că din ceea ce a înţeles, lunile iulie şi august ar fi pline de evenimente în centrul Timişoarei. Proiectul pedelist ar putea fi amânat pentru această toamnă, asta deşi Moşiu a promis că mâine se va interesa cum stau lucrurile cu aprobarea. Cireaşa de pe tort a fost pusă de şefa Direcţiei de Comunciare, Alina Pintilie, care după ce a verificat, ne-a explicat că pedeliştii nu au depus niciun proiect la direcţia sa şi nici la Comisia de ordine publică. Edilul şef Nicolae Robu s-a declarat împotriva schimbării actualei faţade a Operei de fiecare dată când a fost întrebat despre acest subiect.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.