CH Poli, învinsă într-un meci amical de campioana Serbiei, Vojvodina Novi Sad

CH Poli, învinsă într-un meci amical de campioana Serbiei, Vojvodina Novi Sad

0
DISTRIBUIȚI

reunire lot handbal08_resize

Handbaliştii de la CH Poli au susţinut al doilea meci amical din perioada de pregătire, contra celor de la Vojvodina Novi Sad, campioana Serbiei. Echipa din ţara vecină s-a impus cu 28-26, dar de-a lungul meciului diferenţa a fost şi de şapte goluri în valoarea sârbilor.

Vojvodina Novi Sad a dominat jocul în prima repriză, iar scorul la pauză a fost de 19-12 pentru echipa din Novi Sad. În mare parte din repriza secundă, diferenţa s-a păstrat, pentur ca pe final alb-violeţii să reducă din proporţiile scorului. Rusul Denis Kaftin a jucat doar în prima repriză deoarece a avut febră, iar Iulian Halcă şi Bogdan Ungureanu nu au fost încă apţi de meci. În rest, antrenorul Constantin Ştefan a rulat tot lotul. Cei mai bun marcatori pentru polişti au fost golgheterul Serbiei transferat vara aceasta la Timişoara, Zarko Petkovic, cu 6 goluri, la fel ca şi Denis Kaftin. Antrenorul lui CH Poli spune că a optat pentru amicale cu adversari dificli în perioada de rpegătire deoarece doar aşa poate vedea valoarea echipei. „Am jucat contra campioanei Serbiei, o echipă ce peste o săptămână are barajul de accedere în grupele Ligii Campionilor.


Se vede că e o echipă serioasă, că are relații de joc foarte bine create. Ne-a făcut o onoare să ne putem bucura, astăzi și mâine, de prezența lor la Timișoara. Trebuie să recunosc că astăzi am fost depășiți la toate capitolele, asta și datorită faptului că relațiile noastre de joc nu sunt închegate. Subliniez că eu mi-am dorit să facem jocuri amicale foarte tari, pentru a vedea care ne este valoarea, pentru că din astfel de meciuri putem trage concluzii. S-a simțit și oboseala, am avut trei săptămâni de acumulări fizice, și în această dimineață am efectuat un antrenament de o oră și 15 minute”, a declarat Constantin Ştefan despre jocul lui Poli.

Antrenorul celor de la Vojvodina Novi Sad, Momir Rnic, a spus că echipa sa a venit după o perioada de acumulări fizice şi amicalul cu Poli a fost primul. „Poate diferența de la pauză a fost cam mare, dar mi-am propus să joc măcar prima repriză cu angajament 100%. Politehnica e la rândul ei o echipă bună, care are nevoie de ceva timp, deoarece are mai mulți jucători noi. Ambele echipe am încercat ceva nou în repriza a doua. Cred că noi putem redeveni campioni ai Serbiei, iar în același timp, sunt convins că Politehnica va juca un rol important în campionatul viitor”, a declarat Rnic după primul meci. Mâine, cele două echipe vor juca din nou, tot de la ora 17, pentru ca CH Poli să joace sâmbătă în ungaria un amical cu Pick Szeged. În 14 august, timişorenii vor juca cu echipa din Oroshaza la Sânnicolau Mare, iar în 22 şi 23 august, la Timişoara cu Radnicki Kragujevac, locul 11 din Serbia. În perioada 29-31 august va avea loc Turneul Politehnica, la care vor mai participa HC Odorhei, Pandurii Târgu-Jiu şi Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.