House Parade dă camioanele pe biciclete: ce pot face la festival amatorii...

House Parade dă camioanele pe biciclete: ce pot face la festival amatorii circulației pe două roți

0
DISTRIBUIȚI

biciclete verde 4 4

După ce în primii ani ai manifestării organizatorii House Parade-ului timişorean făceau marşuri cu camioane prin oraş, pentru ediţia din acest an aceştia au pus la cale o acţiune mai inedită: o paradă a bicicletelor!

Această acțiune are drept scop atragerea atenţiei populaţiei asupra beneficiilor vieţii sportive şi a mijloacelor de deplasare non-poluante. Sâmbătă, 7 septembrie, în parcarea Iulius Mall, de la ora 16.00, va exista o mini-scenă House Parade, câteva rampe pentru skateri by U-man, un workshop montare bicicletă by Bicicle TeMe, Street Dance Shows by Ultimate Style Dance School Timisoara, urmând ca de la ora 18.00 să se dea startul paradei de biciclete pe traseul Parcare Iulius Mall – Calea Aradului – Festival Area, Calea Aradului, km.


6. Participanţii paradei de biciclete vor beneficia de reducere pentru intrare la festival de la 35 de lei la 25 de lei, precum şi tricouri House Parade.

Festivalul House Parade se va desfășura în perioada 6 – 7 septembrie începand cu ora 21.00, la locaţia din kilometrul şase pe Calea Aradului şi îi va avea ca invitaţi pe James Zabiela (Marea Britanie), Şuie Paparude, Benga (Marea Britanie), Tha Watcher (Olanda), Emalkay (Marea Britanie), Leon Bolier (Olanda), Stefanno b2b Julianno, Gabriel Ross, Dare, Enforge şi Acutra. Organizatorii au pregătit un proiect deosebit al scenei, show de lasere, sky-tracers, video-proiecţii, tunuri de flăcări şi o sonorizare de peste 70.000 de waţi, iar preţul biletelor este 25 lei pe noapte în avans şi 35 lei la faţa locului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.