Concerte de rock francez cu Kwoon şi post – punk german cu...

Concerte de rock francez cu Kwoon şi post – punk german cu Monozid, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

kwoon

Amatorii de muzici „care nu se promovează toată ziulica la radio şi TV“ au parte de două evenimente deosebite la Timişoara, unde în clubul Daos vor concerta trupa franceză Kwoon, azi, 28 octombrie şi formaţia germană Monozid, mâine, 29 octombrie. Grupul de muzicieni parizieni Kwoon a luat naştere în 2006, an în care au şi lansat primul material discografic numit ”Tales and Dreams”.

Trei ani mai târziu formaţia a lansat discul “When The Flowers Were Singing”, un material discografic primit foarte bine de comunitatea post-rock şi de scena ambiental/atmospheric.


Trupa va aborda o serie de piese melancholic post-rock cunoscute, dar au pregătite şi câteva secvenţe noi, pe care le vor dezvălui în premieră în acest turneu. Biletul de intrare la acest concert, care va începe la ora 21 fix, conform organizatorilor, costă  20 lei. Mâine seară, în aceeaşi locaţie vor concerta germanii de la Monozid şi timişorenii de la Arcx Gotic. Conform descrierii lor, germanii Monozid abordează un postpunk cu influenţe No-/New Wave, Shoegaze şi Noiserock, undeva între The Sound, Gang Of Four şi Sonic Youth. Arc Gotic s-a format în 1992 la Timişoara şi a editat albumul “Catehism” în 1994. Următorul lor disc a apărut în 1998 sub numele de Decadent, iar în 2008 au editat materialulk discografic Pavilion Marilla. Biletele pentru concertul de marţi costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.