Explicaţia primarului pentru şpaga primită de la investigatorul DGA UPDATE Decizia instanţei...

Explicaţia primarului pentru şpaga primită de la investigatorul DGA UPDATE Decizia instanţei şi ce spune avocatul său

4
DISTRIBUIȚI

Gefaelschte Euro-Scheine

Ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin şi a poliţiştilor de la serviciul judeţean al DGA în cazul primarului din comuna Prigor a continuat şi astăzi. Vă reamintim că, ieri, Pavel Verindeanu a fost prins în flagrant delict primind 2.000 euro.


Banii reprezentau o primă tranşă din cei 7% solicitaţi de primar din valoarea unui contract de concesionare a opt hectare de teren, în zona turistică a comunei, pentru 64.000 euro. Primarul a promis investigatorului DGA cu care a negociat şpaga că pentru aceşti bani va interveni şi pe lângă consilierii locali să aprobe concesionarea. Anchetatorii au ridicat, ieri şi astăzi, pentru audieri mai mulţi localnici din Prigor. Pavel Verindeanu a recunoscut că a primit banii, însă a susţinut că banii ar fi reprezentat o sponsorizare. Acesta urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Caraş Severin pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ultimele informaţii legate de acest dosar.

UPDATE Tribunalul Caraş Severin a decis arestarea primarului pe 29 de zile, avocatul acestuia declarând imediat recurs.  „Nu sunt probe în dosar şi nu se impunea arestarea. Dosarul este în fazele preliminarii. Sunt multe aspecte care trebuie lămurite de anchetatori”, a declarat avocatul Dragoş Ploştinaru, apărătorul primarului din Prigor.

4 COMENTARII

  1. . Daca ar trebuie sa aresteze toti corupti din Caras Severin,au nevoie de cel putin un an in fiecare zi cate un Mafiot ….!Mie sincer imi este deja scarba de acesti hotii.Dar nu vedeti ca de Roseti nu se leaga (dadpp cs):Imi doresc intr-o dimineata, sa citesc raspunzul,…….. ” de unde are Roseti atatia banii „??????de unde ,masini,case ,apartamente…haine scumpe ,tot cei mai bun are Roseti!Nu trebuie sa plecam ca a furat dar as vrea justificarea de unde provin acesti banii….???eu cunosc fam Roseti!am lucrat cu Roseti ptr Armas….asa ca !!!

  2. Nelutule,vad ca-ti faci un autodenunt prin acest comentariu. Cred ca mai bine ar fi sa nu-l intrebe pe Roseti de toate cele mentionate de tine,fiindca lucrand pt.el,asa cum tu singur scrii,poti fi f. usor complice sau chiar mai mult………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.