Robu susține că știe cine sunt hackerii rău-voitori care i-au spart site-ul....

Robu susține că știe cine sunt hackerii rău-voitori care i-au spart site-ul. Care sunt cele 11 „capete de acuzare”

4
DISTRIBUIȚI

robu laptop

Primarul Nicolae Robu s-a plâns în acestă dimineaţă pe Facebook, cu dezgust, că „site-ul meu oficial www.nicolaerobu.ro a fost din nou, în ultimele zile, supus unor atacuri, atat în zona de sondaj, cât şi în alte secţiuni ale sale. E greu de acceptat de către unii că peste 80% din timişoreni apreciază ce fac eu ca Primar şi îmi acordă încrederea şi susţinerea”, scrie edilul-șef.

„ Acesta a descris acţiunea ca un „act grosolan, comis de persoane care nu au nimic în comun cu spiritul acestui oraş, persoane cărora le place să acţioneze în întuneric -la propriu şi la figurat, cu identitatea ascunsă. Sunt, de fapt, persoane ajunse, de prea multa frustrare, măcinate de ură, în sfera patologicului!” Robu a ţinut să îi nominalizeze pe potrivinici „aceleaşi persoane au fost şi sunt, cumulativ (!!!) şi (1) împotriva Festivalului de Jazz al Timişoarei, şi (2) împotriva noii amenajări a P-ţei Bălcescu, şi (3) împotriva palmierilor -prezenţi bine mersi, fără să fi facut cineva cel mai mic caz din asta, şi în Paris şi în Viena şi în Bruxelles şi în Praga şi în Berlin etc.-, şi (4) împotriva pasajului Michelangelo pe care îl prezinta drept o imposibilitate tehnică deşi în 35 % din timp (doar atat s-a scurs!) s-au efectuat peste 55% din totalul lucrărilor, şi (5) impotriva tăierii unor copaci cu plantarea a de zece ori mai mulţi, şi (6) împotriva finanţării noii Poli, şi (7) impotriva noii amenajari şi noii funcţiuni a străzii Mărăşeşti, si (8) împotriva mutării Clinicii de Dermatologie, si (9) împotriva impuşcării ciorilor, şi (10) împotriva neîmpuşcării ciorilor , şi (11) împotriva tranzitării temporare cu vehicule ușoare şi cu viteza mică a P-ţei Unirii până la începerea lucrărilor de reabilitare a ei, etc., etc.


! Interesant, nu?!”

Pe final, primarul mai spune şi că „Bieţi acari de haltă, cu paleta roşie în mâna, confundand TGV-ul cu trenul automotor! Ei nu-şi pot închipui, măcar, că mai exista pe lume şi oameni responsabili şi de bună credință, care chiar vor să facă -ŞI FAC!- lucruri bune pentru urbea şi concitadinii lor”. Robu încheie cu promisiunea că site-ul va fi din nou funcţional peste câteva zile.

4 COMENTARII

  1. Domnule primar
    Ati afirmat despre persoanele care au spart situl dumneavoastra ca sunt „frustrate, măcinate de ură, în sfera patologicului”.
    Asa se exprima un primar, mai ales al orasului meu?
    Poate ca persoanele au vrut sa demonstreze ca situl dumneavoastra nu este suficient de securizat. Ar trebui sa va puneti foarte serios intrebarea daca dumneavoastra nu aveti vreo problema in domeniul „patologicului”. Nu suportati nicio critica.
    Au dreptate cei ce spun ca toata clasa politica trebuie primenita si sper sa se inceapa in 2014, la europarlamentare.

  2. Ii este ciuda primarului ca sunt si oameni mai capabili,sau poate iau lasat vreo poza cu o P… mare pe pagina!eu cred ca o merita din plin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.