Adi Bărar, unul din cei mai celebri rockeri ai Timişoarei, împlineşte 54...

Adi Bărar, unul din cei mai celebri rockeri ai Timişoarei, împlineşte 54 de ani

0
DISTRIBUIȚI

barar

Muzicianul timişorean Adi Bărar, o figură legendară a rock-ului românesc, a cărui nume se leagă de activitatea trupei Cargo, împlineşte astăzi 54 de ani, ocazie cu care, la fel ca mulţi timişoreni, îi urăm La Mulţi Ani! „Mi-aţi făcut ziua mai frumoasă! Vă mulţumesc pentru urările de La Mulţi Ani!“, este mesajul pe care l-a postat sărbătoritul zilei pe pagina sa de Facebook, ca răspuns la numeroasele urări trimise de numeroşii săi fani.

Adrian Armand Bărar s-a născut în 15 ianuarie la Timişoara şi este fondatorul trupei Cargo. Până în 2012, artistul a organizat nouă ediţii ale evenimentului „Jurnal de bord”, un concert special desfăşurat cu ocazia zilei sale de naştere, fiind  singurul muzician din România care, în fiecare an, de ziua lui, în loc să aştepte felicitările fanilor, s-a întâlnit cu ei la o „cântare“.


În prima zi a lui 2014, membrii trupei Cargo au fost implicaţi într-un accident rutier petrecut în nordul judeţului Vâlcea, o şoferiţă care circula pe DN 7 pierzând controlul volanului şi intrând în microbuzul trupei, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

În luna decembrie a anului trecut, Cargo a lansat melodia  „A 5-a dimensiune“, care va fi inclusă pe viitorul album al trupei cu acelaşi nume, programat să fie lansat pe piaţă în cursul acestui an. Trupa Cargo are o istorie de peste 27 de ani, timp în care a lansat 10 albume, a avut nenumărate apariții pe compilatii şi a câştigat numeroase premii precum: MTV Music Awards 2004 pentru “Best Rock”, nominalizare la MTV European Music Awards pentru “Best Romanian Act” şi Dublu disc de aur 2004 pentru albumul “Spiritus Sanctus” (2004), MTV Music Awards pentru “Best Rock” (2005), Disc de Aur albumul “XXII” (2008). Componenţa actuală a formaţiei este: Adi Bărar – chitară solo, Adrian Igrişan – voce şi chitară, Tavi Pilan – tobe, Florin Barbu – chitară bas şi Ionuţ Cârje  – clape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.