Prima expoziție personală a unei artiste plastice din „noul val”, la Triade

Prima expoziție personală a unei artiste plastice din „noul val”, la Triade

0
DISTRIBUIȚI

triade_codrutaoprean.wordpress.com

Galeria Triade va găzdui astăzi, de la ora 19.00, vernisajul expoziţiei de pictură „Trup cu peşti”, cu lucrări semnate de Silvia Moldovan, o tânără artistă care consideră că „într-o lume saturată de imagini teribile, oamenii au pierdut din propria sensibilitate”.


Lucrările artistei invită la o reflecţie tăcută pentru recuperarea unei lumi interioare şi se doresc a fi o terapie pentru reconstruirea sinelui, într-o lume agresivă, dominată de zgomot şi o largă gesticulaţie.

Expoziţia, care se înscrie în politica de promovare a tinerilor artişti asumată de  către Fundaţia Triade în cadrul programului Juventus, va fi prezentată de prof. Dr. Daniela Constantin şi va fi însoţită de un pliant de prezentare. Silvia Moldovan a câştigat, în 2012, premiul special al Fundaţiei Triade, care constă în organizarea unei expoziţii personale la galeria fundaţiei.

Născută în 1983 la Sânnicolau Mare, Silvia Moldovan este, din vara anului trecut,  absolventă a masterului de pictură la Facultatea de Arte şi Design a Universităţii de Vest din Timişoara. A participat la mai multe expoziţii de grup în Timişoara şi la o expoziţie de artă tânără în Germania, iar anul trecut a obţinut Premiul pentru tineret al Salonului de arte vizuale Timişoara. Lucrările expuse la galeria Triade reprezintă  prima expoziţie personală de pictură a Silviei Moldovan şi va fi deschisă din 29 ianuarie până în 25 martie.

Foto: codrutaoprean.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.