Robu, „inspirat” de colegul său de alianță Titu Bojin: câți bani ar...

Robu, „inspirat” de colegul său de alianță Titu Bojin: câți bani ar putea merge din bugetul Timișoarei la construcția Catedralei Mântuirii Neamului

1
DISTRIBUIȚI

robu bojin scena

Gestul şefului Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, de a da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului „în numele credinţei” l-a emoţionat pe edilul-şef Nicolae Robu. După ce la finele anului trecut a comentat că nu va da niciun ban pentru acest proiect, acum primarul Nicolae Robu pare să se fi răzgândit.


Ieri, ale;ii CJT au votat alocarea a 100.000 de lei pentru somptuoasa construcţie din Bucureşti. Întrebat astăzi, în timpul conferinței de presă, dacă se gândeşte să aloce şi el bani, primarul a spus că, momentan, în bugetul Consiliului Local nu există o asftel de prevedere, dar că este posibil ca totuşi o sumă să fie inclusă. Deşi spune că nu are bani de aruncat pe geam, administraţia Robu ar putea contribui cu aproape 100.000 de lei pentru Catedrala din Bucureşti. Anul trecut, Primăria Timişoara a dat 100.000 de euro din buget pentru reconstrucţia treptelor Catedralei Mitropolitane.

1 COMENTARIU

  1. Pai sa dea ca nu dau din banii lor ci ai fraierilor . Isus s-a rugat in gradina ghetsimani nu a avut nevoie de catedrale si biserici . Popii de azi nu mai pot fara cruci de aur , masini scumpe si tarabe in biserici , banii fiind neimpozitati cum sunt cei ai pupatorilor de moaste .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.