Tânăr împușcat în cap de tatăl său în timpul unei partide de...

Tânăr împușcat în cap de tatăl său în timpul unei partide de vânătoare

4
DISTRIBUIȚI

impuscat lugoj

Un timișean de 29 de ani, care se afla la vânătoare în apropiere de Lugoj, a fost împușcat accidental chiar de tatăl său. Incidentul s-a petrecut pe fondul de vânătoare Criciova, din Timiș, unde un grup de bărbați vânau fazani.

Conform declarațiilor unor martori, citați de lugojonline.ro, la un moment dat părintele a folosit arma de foc, iar câteva alice au ricoșat către fiul său și l-au lovit pe tânăr exact în față.


Partida de vânătoare s-a întrerupt, oamenii sunând la 112.

O ambulanță de la Lugoj, oraș aflat la 20 de kilometri distanță, a ajuns rapid la locul incidentului și după ce victimei i-a fost acordat primul ajutor, a plecat cu rănitul către Spitalul „Teodor Andrei” din Lugoj. În urma investigațiilor medicilor de gardă, aceștia au hotărât ca pacientul săfie transportat la o clinică de specialitate din Timișoara.

Se pare că alicele i-au străpuns sinusurile, iar extragerea lor necesită o operație mult mai complicată. Polițiștii au fost anuntați despre producerea incidentului, iar lucrătorii Serviciului Arme și Muniții din cadrul IPJ Timiș s-au deplasat la Criciova pentru audieri și cercetări la fața locului. Arma de vânătoare cu care s-a tras a fost ridicată de către oamenii legii, care au stabilit că vânătoarea era legală. Investigația urmează să stabilească dacă vânătorii au respectat toate regulile de prevenire ale unor astfel de incidente.

sursa foto www.lugojonline.ro

4 COMENTARII

  1. Ma mira ca s-au impuscat la o partida legala de vanatoare!!!!
    Acolo,domnilor in drept, se braconeaza in cea mai mare nesimtire posibila! Ala , frustratul ala cu restaurantul din Lugoj , Cornean.. , si fii-su, cu asta ce a puscat si impuscatul + altii din zona fac prapad!!!
    Dar …politai nu vad ca le arunca si lor cate o copita, de ros, peste gardul postului de politie ….!

  2. Am avut nenorocul sa vad in viata mea multi vinatori……si va rog sa ma credeti toti au sfirsit rau inainte de vreme……..ar trebui ca cineva sa le impuste si lor cite un membru al familiei….cum poti vorbi de frumustea naturii si a animalelor salbatice cind singurul tau gind de cretin este sa te distrezi omorindule…….DUMNEZEU FACE DREPTATE…….BINE A PATIT!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.