Haute Culture, din Şuie Paparude, mixează la o petrecere inedită în Casa...

Haute Culture, din Şuie Paparude, mixează la o petrecere inedită în Casa Artelor

0
DISTRIBUIȚI

mihaidobre

Amatorii de petreceri au parte vineri, de la ora 22.00, de un eveniment interesant care îl va aduce pe invitatul special Haute Culture într-un spaţiu inedit: Casa Artelor (Episcop Augustin Pacha nr. 8), un loc care se vrea un epicentru al vieții culturale din Timișoara.

Invitatul special al nopţii, Haute Culture (Mihai Dobre, membru fondator Şuie Paparude) a plecat de la break-beat, electro sau techno, învârtindu-se actualmente în jurul polului muzical aflat la disco şi electro, cu inflexiuni personale acumulate în ani de exploatare a sunetului. În anul 2004 realizează un remix al piesei Wamintirile al trupei Alternosfera, remix realizat împreună cu D-laid. Piesa a fost difuzată în cadrul unei emisiuni radio BBC 1 şi a fost inclusă în setul mai multor DJ prezenţi la Breakspool Awards 2005, la fel şi în format vinil pe Compilaţia TM04BASE.


Mixează nu-elektro, nu-disco, house, şi, în general, tot ce-i place şi simte că are armonie.

Alături de el vor mai fi prezenţi Nice&easy care, împreuna cu Mircea Ardelean jr., vor aduce în prim plan un show live de excepţie. Colaborarea dintre Eduard Frenţescu şi Florin Crâncu porneşte ca o distracţie la câteva petreceri private şi anume o sesiune de tobe live peste piese deep house şi tech house. Mircea Ardelean Jr. este un muzician de jazz recunoscut pe plan naţional, parte din multe proiecte din genuri muzicale diferite. FDK sau Curatorul Future Bass, se regăseşte în vibe-ul profund şi ritmurile complexe ale muzicii underground moderne. Ca DJ, este fidel sound-ului deep-bassy-soulful şi amestecă stiluri precum garage, dubstep, techno şi deep house dezvoltând seturi compacte de chill-dancefloor, perfecte pentru începutul unui party.

Evenimentul se desfăşoară sub umbrela conceptului “l a u n m o m e n t d a t”, lansat de Sabotage Events înca de anul trecut. Biletele pentru acest party costă 15 lei până la miezul nopţii şi 20 lei după, iar accesul persoanelor sub 18 ani e strict interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.