Sute de garaje ridicate ilegal vor fi dărâmate de Primăria Timișoara. Când...

Sute de garaje ridicate ilegal vor fi dărâmate de Primăria Timișoara. Când va începe demolarea

2
DISTRIBUIȚI

mare_garaje-640x480

Cele aproape 60 de garaje construite fără autorizație pe strada Podeanu vor fi demolate, începând de luni, a anunțat, astăzi, Traian Stoia. Viceprimarul Timișoarei a explicat că acestea trebuie dărâmate, mai ales că se dorește ca, în acest an, să se realizeze patru benzi pe strada Podeanu, plus piste de biciclete și locuri de parcare cu bani de la bugetul local, care au fost deja alocați.

“De luni mergem cu macaralele, cu băieții specializați pe demolări și cu tot ce este necesar și o să fie liniște.


Sunt multe garaje din tablă. Unii au înțeles și au început să le demoleze de bună voie. Tot pe această stradă e plin de grădini care arată jalnic. Ar trebui să fie un parc frumos în fața blocurilor, să arate civilizat, dar asta după ce vom face patru benzi”, a explicat, astăzi, viceprimarul Stoia.

Reprezentanții municipalității vor să demoleze, tot de săptămâna viitoare, și garajele ridicate ilegal pe strada Orion, care sunt peste o sută. În total, până la data de 13 martie, Primăria Timișoara a verificat 543 de garaje în tot orașul. 239 de proprietari au fost invitați la primărie ca să prezinte actele de construcție, 285 au fost invitați la Poliția Locală, dar s-au prezentat doar 106 și au fost desființate, până în acest moment, 19. În total, în Timișoara sunt aproximativ 14.000 de garaje, mai mult de jumătate au fost ridicate fără autorizație.

2 COMENTARII

  1. Ce inseamna „ilegal”? Daca ridici niste garaje prin 1991 si abia prin 2010 ti le autorizezi (pt ca sunt „reclamatii” impotriva mogulior de bloc), inseamna ca devin legale? Daca CINEVA din primaria Timisoara isi da cu subsemnatul pe hartie inseamna ca sunt legale? Nu conteaza unde si cand au fost construite, nu contreaza ca au fost candva spatii verzi sau locuri de joaca pt vreo gradinita? P.S.: Toti cei care n-ati facut „diligentele necesare” acolo unde trebuie si ati ridicat la „negru” vreun garaj, sunteti niste fraieri.

  2. masura e tardiva si se aplica cam tarziu…sosea cu patru benzi …hellou tataie esti olecutza cam dus…asta inseamna sa demolati mai mult decat amaraetele alea de garaje…cine va avea de castigat din afacerea asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.