Turma fiţoşilor şi a domnişoarelor cu mult sex – appeal

Turma fiţoşilor şi a domnişoarelor cu mult sex – appeal

8
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 22

Umblă vorba în târg că dacă vrei să fii în „rând cu lumea bună“, trebuie să frecventezi anumite cluburi în anumite zile. E vorba de cluburile alea „tari“, care contează, unde vine lumea cu bani şi unde e de bun augur să fii văzut. Vinerea e distracţie aici, sâmbăta dincolo. Drept urmare, locaţiile astea de fiţe au parte de înghesuială pe cinste. Care, mai apoi e comentată în fel şi chip. De ăştia pe care noi oamenii care nu-nţelegem trendurile îi numim cocalari. Sau fiţoşi. Una din regulile nescrise din domeniu este aceea că într-un asemenea loc e musai să te afişezi cu o cămaşă „de brand“, doar atunci când e aglomeraţie.

Pentru asta s-a inventat telefonia mobilă, căci orice fiţos de marcă apelează la barmani, DJ sau animatoare pentru a fi la curent cu distracţia din oraş.


Atitudinea cu care te afişezi în locuri din astea trebuie să fie aia de genul „nu-mi pasă de nimic“. Pentru a fi un fiţos veritabil, e musai să-ţi comanzi cea mai scumpă băutură a localului, care să fie aşezată în frapiera de la masă, astfel încât toţi fraierii care mişună prin zonă să fie impresionaţi. Aglomeraţia cu pricina e cât se poate de rodnică, fiindcă în locurile de acest gen domnişoare cu mult sex – appeal mişună ca furnicile în căutare de clienţi.

Drept urmare,  socializarea se face mult mai uşor în condiţiile în care ea tocmai te-a călcat pe picioare sau şi-a vărsat băutura pe costumul tău cel scump. A doua zi, e foarte trendy să te plângi. Că faci un sfert de oră până la bar sau toaletă, chelnerii te fură ca-n codru, eşti nevoit să simţi transpiraţia fraierilor ş.a.m.d. Şi totuşi turma se adună ca la comandă săptămâna viitoare în aceeaşi locaţie afişând acelaşi aer mega – plictisit. Înainte de alcoolul de rigoare. Explicaţia este ceva de genul „deh, ce să-i faci? Toată lumea vine aici, deci tre’ să vin şi eu“.

 

8 COMENTARII

  1. „Lumea buna”?!! Poate in lumea lor cea mica si limitata, pardon, „exclusivista”..Prostia lor si snobismul lor este de natura exclusivista, clar.In rest, ce as putea spune decat ca in viata nu tr’e sa faci nimic, decat daca vrei, si ca un singur lucru este obligatoriu, sa mori..Intre momentul in care te nasti si mori, exista totusi un drum pe care ar fi fain sa il parcurgi cu bun simt si onoare, nu?! Probleme, mamica, probleme mari, au unii oameni..Somn usor, dragilor..Sper sa va treziti si sa nu intrati direct in coma..Pace voua!

  2. De ce nu putem sa avem si noi in Timisoara un Club gen MIDI (Cluj) acuma 2-3 ani a fost pe locul 25 in Dj Mag top 100 clubs.. si e doar o hala mare cu un sistem de sunet care te da pe spate si un light-show bine pus la punct. In Timisoara majoritatea cluburiilor nu pun pretul pe muzica ci mai degraba care are cele mai faine perdele/ candelabre si arata mai fashion. Poate sunt si influentate de oamenii care vin in Tm… dar asta e alt subuect. Un club dupa mine este unde mergi sa asculti muzica noua … mai ales la muzica house… sa te distrezi si sa te simti bine, nu sa te stresezi cu bagatul in seama. Daca vrem sa ajutam ca Tm sa ajunca capitala culturala trebuie schimbata mentalitatea nightlife-ului.

  3. De ce nu o sa avem un club gen Midi?Pentru ca probabil nu va merge.Timisoara e locul unde se aduna 10 000 de oameni ca sa-l vada pe Smiley,pe Velea si pe Connect-R.A fost Setup-ul,si s-a inchis.Mai ramane Daos-ul,ROST,si evenimentele facute prin halele de la Fructus.Timisoara este orasul in care nu se promoveaza cum trebuie evenimentele care chiar merita.Si mai sunt multe de semnalat.E inadmisibil ca un oras ca Timisoara sa nu aiba un cinematograf.In afara ce de Cinema City,nu exista.Nu-mi vine sa cred ca apar atatea filme,romanesti,majoritatea foarte bune,pe care nu le pot urmari din cauza ca nu am unde.Si mai sunt atatea si-atatea….

  4. my dear paul… nu se intampla in lume ce se intampla la noi.. asa cum nici muzica nu e ca al noi la fel cum nici cultura nu e ca la noi… imi pare rau de faptul ca esti „tentativa de manager” la unul din cluburi in orasu asta… si nu esti in stare sa vezi asa ceva trebuie sa iti spun eu? apropo faci o treaba de rahat in club … esti varsza.
    PS: s-a inventat un lucru minunat in zilele noastre numit aparat de ras!! stii sa il folosesti? sau tot eu trebuie sa iti spun??

  5. A, mai am ceva de spus..Mai nou, aceste personaje de „lume buna” , apar in video-clipurile vedetelor autohtone..Nu inteleg deloc pozitia acestor artisti de a se asocia cu asemenea personaje triste si ieftine. Ei sunt totusi oameni de calitate buna. Asocierea cu asemenea personaje duce in alta directie, una plina de noroi. Aceasta este imaginea „faina” a tinerilor?!Ma rog, tineri, unii au peste 32 ani, deci…. Avem toale de firma si figuri pana in tavan dar nu ne-am dat bacul pana la 35 ani sau suntem vedete pe video-chat..
    Ce baieti faini.Nu? 🙂
    Fugiti fetelor cat va tin picioarele de asemenea personaje.Despre fetilii obsedate de imagine si toale, nu pot sa spun decat ca pierd mult din distractie fiind imbracate ca la o nunta intr-un club…:) Puteti sa aratati bine fara sa deveniti penibile.Tineretea voastra va face frumoase, nu aveti nevoie de atatea zorzoane si freze sofisticate.

  6. Pai daca nu vrei sa agati o fata, n-ai ce cauta in club, logic. Eu merg prin clubrile de fita, merg si la vernisaje, merg si la teatru, merg si in cafenele, merg si la concerte de jazz, si cam peste tot cand am timp. Ideea cu cluburile e simpla: niciunde altundeva nu se agata asa de usor o fata. Sa le luam pe rand: la vernisaje, daca gasesti vreuna tanara e mare minune, si, in general, e cam aeriana; la teatru vin mai multe fete tinere, dar nu prea frumoase si sunt prea citite ca sa muste vreo pacaleala ieftina pentru a ti le face „iubite”. In concluzie, cand vrei distractie te duci in club, cand vrei sa stai si sa duci „razboaie” interminabile cu vreo „culta” din asta, te duci la vernisaje, teatru, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.