Noi probleme pentru Malaysia Airlines: un avion al companiei a aterizat de...

Noi probleme pentru Malaysia Airlines: un avion al companiei a aterizat de urgenţă la Kuala Lumpur

0
DISTRIBUIȚI

bord avion

Compania aeriană Malaysia Airlines a anunţat luni că unul dintre avioanele sale, care tocmai decolase, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme tehnice, şi urma să efectueze o aterizare de urgenţă.

Zborul MH192, care tocmai decolase de la Kuala Lumpur şi urma să efectueze o cursă la Bangalore (India), cu 166 de persoane la bord, a fost nevoit să se întoarcă din drum, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, a precizat compania.

„Trenul de aterizare drept al avionului a funcţionat în mod defectuos în momentul decolării, iar avionul a fost nevoit să se întoarcă la Kuala Lumpur”, a precizat Malaysia Airlines.

Aterizarea de urgenţă la Kuala Lumpur s-a desfăşurat fără dificultate.


„Debarcarea celor 159 de pasageri şi celor şapte membri ai echipajului este în curs”, anunţa compania.

Înainte de sosirea avionului, ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, a anunţat într-un mesaj postat pe contul său de Twitter că, aparent, unul dintre pneurile trenului de aterizare a explodat la decolarea avionului.

„Au aterizat în securitate”, a afirmat Hishammuddin într-un mesaj postat ulterior pe Twitter.

Malaysia Airlines se confruntă de la 8 martie cu dispariţia misterioasă de pe ecranele radarelor a zborului MH370 către Beijing, care, dintr-un motiv necunoscut, şi-a schimbat ruta şi s-a prăbuşit în Oceanul Indian cu 239 de persoane la bord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.