Robu și Diaconu sar în tandem la gâtul lui Stoia. Ce nouă...

Robu și Diaconu sar în tandem la gâtul lui Stoia. Ce nouă hibă au găsit în comportamentul viceprimarului

2
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL16_resize

Rămas pe funcție după mai multe ore de plen de consiliu local, în care alianța formată din PSD, PP-DD și UpT a încercat să îl impună pe Bogdan Herzog ca viceprimar, Dan Diaconu „sare” acum la colegul său, Traian Stoia, viceprimar PSD.

Povestind despre momentele de ieri, Diaconu a ținut să le mulțumească lui Adrian Orza (PNȚCD) și lui Petrică Folică (ex-PP-DD) pentru sprijin.


„Ieri a fost un moment pozitiv, un moment tensionat din toate punctele de vedere. Nu numai scorul a fost foarte strâns, dar și în sine toate elementele acestei încercări de schimbare erau forțate. Ieri am văzut foarte multe capete plecate, foarte multe capete în pământ. Eu sper ca aceste priviri să se ridice din pământ în perioada următoare, iar vocea unui consilier local al municipiului Timișoara să fie vocea unui consilier local, nu ordin, nu presiune. Ușa cealaltă era destul de blocată la adresa consilierilor locali”, a spus Dan Diaconu. Întrebat dacă se referă la viceprimarul Traian Stoia, Diaconu nu a dorit să confirme, însă în discuție a intervenit primarul Nicolae Robu care a spus „da, vă confirm eu, că să nu aveți dubii”.

Robu a lăsat să se înțeleagă că va schimba atribuțiunile viceprimarului Stoia, spunând că ieri i-a șoptit la plen „domnule viceprimar, ați remarcat că după desființarea USL nu ați avut nicio problemă cu mine și ați rămas cu aceleași atribuțiuni”.  Momentan primarul spune că nu știe ce măsuri va lua. Conform regulamentelor, schimbarea unui viceprimar nu mai poate fi inclusă pe ordinea de zi decât după două luni de la această tentativă.

2 COMENTARII

  1. Sa ne tot certam , sa credem ca doar noi ni-s cei mai buni,parca e deja mult prea mult. Ba las pe ” viciu” Stoia fara atributii ,ba-las pe celalalt doar cu orfelinate, camin de batrani… Ce-i asta? Mai aveti si alte preocupari? Ginditi numai investitii de zeci de milioane euro, iar de treburile importante cine se mai ocupa? Gindim oare ca inaintașu’ nostru ,uioreanu ? Sau rușine’anu? Pina cind alesilor?

  2. din acest razboi NOI (prostii care merg sau nu la vot) sigur nu avem ceva de cistigat. sinteti acolo ca sa faceti ceva pt oras, nu sa va razboiti pe dracu stie ce. acum nu ne putem astepta decit la o blocare reciproca a proiectelor, adica (din nou) sa nu se mai faca nimic in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.