Teatrul Național din Timișoara pregătește două spectacole în premieră. Despre ce este...

Teatrul Național din Timișoara pregătește două spectacole în premieră. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

opera timisoara teatru (2) resize

Teatrul Național din Timișoara continuă să surprindă publicul fascinat de cultură cu o serie de spectacole interesante. După terminarea Festivalului European al Spectacolului, timișorenii vor avea parte, la sfârșitul acestei luni, de două spectacole jucate în premieră în orașul nostru.

Ada Hausvater, directorul Teatrului Național din Timișoara, a declarat la PRESSALERT LIVE, că este vorba despre “Maria de Buenos Aires”, un spectacol de teatru despre iubire care va avea loc pe 29 iunie, și “Nopți albe”, care va fi jucat pe 30 iunie. “Maria de Buenos Aires” este un spectacol condus în trei, în care regia, muzica și coregrafia merg împreună. Se dansează, se cântă și se joacă foarte mult.


Atât actorii cât și publicul sunt într-o cafenea, iar spectatorii pot să se ridice și să danseze, dacă doresc. Va fi un spectacol în care publicul trăiește cu noi o poveste de iubire. “Nopți albe” este tot un spectacol despre iubire, se pare că Teatrul Național din Timișoara este foarte îndrăgostit”, a glumit Ada Hausvater.

Directorul Teatrului Național din Timișoara a ținut să precizeze faptul că, în ultimii ani, publicul care vine la teatru este din ce în ce mai numeros, iar acest lucru a putut fi realizat cu multă muncă și o “atitudine cinstită, corectă față de public”. “Teatrul are un public minunat și se dezvoltă pe zi ce trece. Cred că spectacolele noastre nu-l lasă pe spectator să stea pe scaun, pentru că sufletul, mintea și corpul sunt într-o continuă mișcare. Consider că venim la teatru să ne emoționăm, să fim mai buni, să fim toleranți, înțelegători”, a mai precizat Ada Hausvater.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.