Scene de groază într-un sat din vestul țării: o femeie și-a omorât...

Scene de groază într-un sat din vestul țării: o femeie și-a omorât fosta soacră, ucigându-i și animalele de companie. Cum s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

criminalisti

O femeie în vârstă de 60 de ani, aparent cu probleme psihice, este bănuită că și-a ucis fosta soacră, în vârstă de 80 de ani, miercuri dimineața.


Furia suspectei s-a răsfrânt și asupra animalelor de companie ale victimei, un miel și un câine fiind de asemenea omorâți.

Bătrâna de 80 de ani din localitatea arădeană Zăbrani a fost lăsată în grija fostei nore doar pentru această săptămână, în care nepoții erau plecați. Conform arq.ro, suspecta a ucis întâi un miel, care era animal de companie al victimei, apoi a intrat în casă și a ucis-o pe bătrână, căreia i-ar fi tăiat și două degete de la o mână. După ce a omorât-o pe bătrâna de 80 de ani, criminala a ieşit în curtea casei, unde câinele agitat a muşcat-o. Femeia a luat câinele, l-a pus pe un butuc şi l-a decapitat.

Tragedia a fost descoperită de vecini, care au văzut-o pe suspectă plimbându-se fără țintă prin curtea casei, cu sânge pe mâini. Femeia, care a fost reținută de polițiști și internată la spitalul de psihiatrie din Arad, le-a spus anchetatorilor că de dimineață s-a certat și s-a bătut cu bătrâna.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.