Primarul Robu, în relații mai bune cu viceprimarul Traian Stoia. Ce i-a...

Primarul Robu, în relații mai bune cu viceprimarul Traian Stoia. Ce i-a dat înapoi

2
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

Viceprimarul pesedist Traian Stoia a rămas fără cele două secretare, la începutul lunii iulie, acestea fiind trimise de Nicolae Robu să muncească în Direcția Tehnică. Primarul Timișoarei argumenta că a luat această decizie de a-l lăsa fără secretare pe viceprimar pentru că  “acționează împotriva echipei din care face parte.


Este inadmisibil ca un viceprimar să voteze împotriva proiectelor echipei din care face parte. Pentru a-l descuraja să acționeze împotriva echipei din care face parte, evident că trebuie să recurg și la măsuri”.

Totuși, după două luni de la luarea acestei decizii, primarul Nicolae Robu i-a făcut o surpiză viceprimarului Stoia și i-a dat o secretară, semn că cei doi sunt în relații mai bune. Edilul șef a precizat, vineri, că “Traian Stoia are o secretară, de la compartimentul Administrativ. Este o doamnă care are o relație bună cu domnul Stoia, dânsa i-a făcut și cafeaua în perioada asta, cât eu am lipsit. Eu nu am vrut să-i dau secretară o persoană pe care nu o cunoaște, ca să aibă suspiciuni că cine știe ce gânduri am. Eu pe persoana asta nu o cunosc. Traian Stoia nu a mai făcut nimic și am zis că trebuie să-i dau o secretară”.

2 COMENTARII

  1. sanatatea mintala a lui robisor patineaza rau de tot! se cam clatina barca lui rrobu de pe Bega! si cum este smecher din nascare rrobu incearca sa dreaga busuiocul pentru vremurile de dupa…alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.