Concert dedicat deţinuţilor politici din temniţele comuniste: Cedry2k lansează „Sfinţii închisorilor” la...

Concert dedicat deţinuţilor politici din temniţele comuniste: Cedry2k lansează „Sfinţii închisorilor” la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

cedry2k

Vineri, 17 octombrie, la Timişoara va avea loc un concert hip-hop marca Cedry2k dedicat deţinuţilor politici din temniţele comuniste. Evenimentul inedit, care va include şi lansarea discului „Sfinţii închisorilor”, care conţine 6 piese, va începe de la ora 22.00, la clubul Daos, iar biletele de intrare costă 20 lei.

În urmă cu doi ani, Cedry2k lansa albumul „Identitate” și anunța totodată retragerea sa de pe scena hip-hop românească.  În ultimul său mesaj îi îndemna pe tinerii care umpluseră un club din Bucureşti: „Fiți mai buni și împraștiați cât mai multă dragoste în jurul vostru!”.


Pe numele său adevărat Stelian Crăciun, muzicianul revine cu un nou E.P., numit „Sfinţii Închisorilor”, care conţine şase piese: „Apocalipsa verbală”, „Sfinţii Închisorilor”, „Vipere”, „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane”, „Când” şi „Modele”, ultimele două dintre aceste melodii fiind realizate în colaborare cu Connect-R.

„Singurul meu scop a fost să vorbesc tinerilor români despre acești Oameni care au pătimit în închisorile comuniste și, mult mai grav, sunt prigoniți și astăzi”, a spus artistul despre noul său material discografic.  Alături de el, vor urca pe scenă Şişu Tudor, Stres şi Tecko Starr, iar în deschidere vor fi Dexcultz cu lansarea albumului „Anti Cipat” şi Dj Crispy Rolla la platane, care va anima party-ul şi după concert.

Foto: Costin Lucian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.