Timişoreanca Raluca Albu a făcut spectacol la Vocea României şi a lansat...

Timişoreanca Raluca Albu a făcut spectacol la Vocea României şi a lansat un videoclip nou VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

raluca

Raluca Albu, fosta solistă a trupei Funky DJs – din care a făcut parte şi timişoreanul Geo Da Silva – a făcut un spectacol deosebit, vineri seara, în cadrul show-ului Vocea României, prestaţia sa fiind remercată de Loredana Groza, care a ales-o pentru echipa ei.


Raluca are 30 de ani şi este originară din Denta.

„Dacă voi câștiga, mai mult de jumătate din bani îi voi da mamei”, a spus Raluca, povestind că mama ei este plecată la muncă în străinătate şi are grijă de bătrâni. „Sper ca la un moment să nu mai facă asta”, a recunoscut Raluca, având lacrimi în ochi. Loredana s-a întors încă de la primele note ale Ralucăi din piesa „Crazy”, lucru care a şi adus-o astfel în echipa ei.

Se pare că săptămâna asta Raluca a „bifat” două evenimente importante în viaţa ei. După evoluţia apreciată la Vocea României, a lansat alături de Ciprian Robu un nou videoclip „Para mi y para ti”. Nu este singura colaborare dintre Ciprian Robu şi Raluca (sub numele de Blanche), aceştia remarcându-se cu hituri ca „Bang, Bang” sau „Fun (Oh Yeah)”, care au beneficiat de succes în rândul melomanilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.