Distracţie de weekend cu „costumaţi” şi tone de voie bună. Vezi cum...

Distracţie de weekend cu „costumaţi” şi tone de voie bună. Vezi cum poţi participa la concursul „Timişoreni cu Talent” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Jazzissimo Club a avut parte din nou de un weekend de foc, în cadrul căruia pasionaţii de petreceri au dansat până la orele mici ale dimneţii alături de DJ Benito şi Sean Norvis. Noaptea de Halloween a avut parte de un decor special iar „costumaţii“ s-au distrat de minune alături de DJ Benito.

Din meniul party-ului nu au lipsit câteva surprize puse la cale de organizatori. Începând de astăzi, 3 noiembrie, Jazzissimo Pub lansează concursul „Timişoreni cu talent”. „Ai şansa să te afirmi tu şi trupa ta pe scena din Jazzissimo Pub. Trebuie doar să te înscrii şi să-ţi aduci instrumentele. De restul ne ocupăm noi. Poţi cânta în oricare din zilele de duminică, luni, marţi sau miercuri. Partenerul nostru, agenţia de tursim Ultramarin, te trimite la unul din cele mai tari concerte ale anului 2015 din Europa. În plus, ai şansa că tu şi trupa ta aveţi talent şi merită să cântaţi live pe cele mai tari scene din România“, ne-au declarat organizatorii concursului care se va desfăşura în perioada noiembrie 2014 – februarie 2015 în clubul situat în Bastionul din Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.