Poliţiştii caută un elev de clasa a Vll-a dispărut de la ore....

Poliţiştii caută un elev de clasa a Vll-a dispărut de la ore. UPDATE Unde a fost găsit băiatul și de ce a fugit

0
DISTRIBUIȚI

Un elev de 13 ani a dispărut de la cursuri lăsându-şi ghiozdanul şi geaca în sala de clasă. Băiatul este elev la Colegiul Tehnic Transilvania din Deva. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au fost sesizaţi despre faptul că Ladislau Marius Szebeny, în vârstă de 13 ani, elev în clasa a VII –la Colegiul Tehnic Transilvania Deva a plecat de la cursuri, lăsându-şi  ghiozdanul şi geaca în sala de clasă. Băiatul are ître 1,45-1,50 metri înălţime, 40 de kilograme, păr şaten închis tuns scurt, ochi căprui, costituţie atletică, faţa ovală. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de trening albaştri, bluză de trening albă cu dungi albastre pe mâneci, adidaşi albaştri cu dungi albe pe părţile laterale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

După ce au observat că băiatul nu revine la ore după pauză reprezentanţii şcolii au chemat părinţii elevului la şcoală, bănuind că acesta chiuleşte. Mama elevului a mers la şcoală, a stat de vorbă cu profesorii şi a luat lucrurile băiatului apoi s-a întors acasă şi l-a aşteptat pe băiat.


După ce şi-a dat seama că acesta nu are de gâd să vină acasă, mama băiatului a anunţat Poliţia miercuri după-amiaza. Femeia le-a povestit poliţiştilor că i s-a părut că l-a văzut pe fiul ei în curtea şcolii, însă acesta a fugit.

Poliţiştii încercă să găsescă baiatul, care până acum nu a mai dispărut de acasă, şi să-l redea familiei.

elev disparut

UPDATE Elevul dispărut de la şcoală a fost găsit în zona gării Deva. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fugit pentru că e bătut de mama lui. Poliţiştii au anunţat protecţia copilului. Băiatul ieşise sâmbătă dintr-un centru de plasament unde fusese internat după ce bunicul a reclamat-o pe mamă că e agresivă cu el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.