Un polițist a găsit un teanc de bani pe stradă. Despre ce...

Un polițist a găsit un teanc de bani pe stradă. Despre ce sumă imensă este vorba și unde îi poate găsi proprietarul

0
DISTRIBUIȚI

Un poliţist aflat în timpul liber a găsit o sumă de bani pe care a predat-o celei mai apropiate unităţi de poliţie. Păgubitul este invitat să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj în vederea recuperării banilor.

La data de 03 noiembrie a.c., un poliţist din cadrul Secţiei 7 Rurale Lugoj – Post Poliţie Boldur a găsit, pe o stradă din municipiul Lugoj, o sumă de bani.

Poliţistul, care se afla în timpul liber, a observat banii, 3.200 de lei şi, întrucât nu a putut identifica aparţinătorul la faţa locului, i-a predat la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj.


În continuare, poliţiştii lugojeni efectuează verificări în vederea identificării păgubitului.

Pe această cale, persoana păgubită este invitată să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj (Piaţa Iosif Constantin Drăgan, nr. 5), sau oricine poate oferi detalii despre aceasta să apeleze numărul de telefon 0256.351.212.

În caz că există „glumeți” care cred că ar putea face un ban ușor, poliţiştii atrag atenţia că falsul în declaraţii reprezintă infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.