Abonamentele Timpark pentru 2015, puse la vânzare. Cum poţi câştiga unul gratuit

Abonamentele Timpark pentru 2015, puse la vânzare. Cum poţi câştiga unul gratuit

0
DISTRIBUIȚI

Timpark a anunţat astăzi că abonamentele pentru anul 2015 au fost puse în vânzare. Şoferii care doresc să achiziţioneze pachetele Timpark pot mrge la sediul Serviciului Administrare Parcări, situat pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, unde programul casieriilor este de la 8.00 la 20.00, cu o pauză între orele 14.00 și 15.00, de luni până vineri.

Mai mult pentru a-şi populariza ofertele, Timpark a găsit şi o modalitate avatajoasă de a-i face pe clienţi să accepte să primească SMS-uri: toți cei care semnează că sunt de acord să primească date despre promoţiile Timpark vor intra într-o tombolă.


Şoferii norocoşi vor câştiga unul din cele trei abonamnte gratuite pentru zonele I, II şi III puse la bătaie de Timpark.

La finele lunii noiembrie primarul Nicolae Robu anunţa că „am decis să păstrăm intacte tarifele de parcare în regim Timpark. Nu facem nici măcar indexarea lor cu rata inflației. Sistemul funcționează foarte bine, oamenii s-au obișnuit cu aceste tarife. Inflația nu este atât de mare încât să se justifice să mai facem ajustări. Chiar funcționează nu bine, ci foarte bine sistemul Timpark”.

Lista completă a tarifelor Timpark poate fi consultată pe site-ul societăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.