Jardinierele de proastă calitate, instalate de firma cu pedegree liberal Rogera în...

Jardinierele de proastă calitate, instalate de firma cu pedegree liberal Rogera în cartierul primarului, zac DISTRUSE pe trotuare. Când are de gând primăria să le ridice

1
DISTRIBUIȚI

La începutul lunii noiembrie, PRESSALERT.ro semnala că mai multe jardiniere din cele montate în cartierul Soarelui, în faţa Şcolii Generale nr. 30, de către firma Rogera care se ocupa de întreţinerea spaţiilor verzi din zonă, au avut o viaţă foarte scurtă, de doar câteva luni. Confecţionate dintr-un material de proastă calitate, multe s-au crăpat ori s-au spart de-a binelea şi în loc să înfrumuseţeze zona, nu au făcut decât să sporească mizeria.

La vremea respectivă, primăria a fost sesizată de starea deplorabilă  în care au ajuns jardinierele cu pricina dar a susţinut că ele au fost vandalizate. După aproape două luni, ele sunt tot acolo, în aceeaşi stare jalnică, ba chiar mai rău. Nimeni n-a găsit de cuviinţă să ridice relicvele pline cu pământ şi buruieni şi rezultatul inevitabil nu s-a lăsat aşteptat. Una din jardiniere este acum complet dărâmată, pământul s-a  scurs aproape în întregime pe trotuar iar „peisajul” în zonă este de-a dreptul dezolant.

jardiniere noiembrie

Şi celelalte jardiniere mai mult sau mai puţin crăpate sunt la locul lor, fără ca cineva din primărie să fie deranjat de aspectul jalnic rezultat în urma lucrărilor de „înfrumuseţare” a zonei.


În momentul de faţă, primăria nu are încheiat un contract pentru întreţinerea spaţiilor verzi pentru zona Soarelui şi impută această situaţie S.C. Horticultura, care a refuzat semnarea contractului dar e greu de presupus că doar o societate prestatoare de servicii pentru întreţinerea spaţiilor verzi ar putea remedia situaţia pentru a restabili salubritatea în zonă. Purtătorul de cuvânt al primăriei, Alina Pintilie, a adăugat totuşi că „jardinierele vandalizate vor fi ridicate în perioada imediat următoare”. Nu se ştie exact când, probabil anul viitor, după ce vor fi trecut sărbătorile de iarnă, dacă nu vor apărea alte necazuri care iau administraţia pe nepregătite în lunile de iarnă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.