Corneliu Vaida: „Obiectul protestului este Clanul Cârpaci și NU etnia din care...

Corneliu Vaida: „Obiectul protestului este Clanul Cârpaci și NU etnia din care face parte”. Ce solicitări îi face primarului Nicolae Robu

2
DISTRIBUIȚI

Nemulţumit de răspunsul primit prin intermediul presei de la edilul şef Nicolae Robu, iniţiatorul protestului de pe Facebook împotriva clanului Cârpaci, timişoreanul Corneliu Vaida, a decis să îşi exprime concret solicitările vizavi de acţiunile pe care le doreşte din partea Primăriei Timişoara.
Vă reamintim că ieri edilul şef declara că în timpul mandatului său niciun imobil nu a ajuns în posesia vreunui clan, ba chiar municipalitatea a recuperat trei imobile în instanţă.

În replică, Vaida a scris că „răspunsul dânsului a fost total în altă direcție, ca și cum eu l-aș fi întrebat cât este ceasul, dânsul răspunzându-mi că are nr. 42 la pantofi . Ba chiar a sugerat că acest demers ar avea o nuanța rasistă! Țin să precizez că luarea mea de poziție și obiectul protestului este Clanul Cârpaci și NU etnia din care face parte.


Dac㜠clanul s-ar fi numit Soprano sau Icsulescu și ar fi avut aceleași performante” în încălcarea legii – atitudinea mea ar fi fost aceiași. Protestatarul a completat şi că „de ce organele de anchetă tergiversează de ani buni finalizarea cercetărilor în ce privește sesizările cetățenilor afectați de ilegalitățile comise de clanurile de țigani? Cum de nu se finalizează nici o anchetă în Primăria Timișoara, care să arate cum s-au obținut terenuri, imobile , aprobări, nemafestari ale dreptului de preempțiune, informații confidențiale și alte facilitato obținute atât de ușor de EI , dar care sunt aproape imposibil de obținut de către NOI?
Deci dacă în ochii unora – acest protest nu are o motivație de ordin civic, atunci măcar să-mi fie satisfăcută curiozitatea legitimă de cetățean contribuabil, zic! P.S. Alături de mine în acest demers mai sunt peste 1.000 de „curioși” și contribuabili, în același timp!”

2 COMENTARII

  1. zice ca pozitia lui nu este asupra etniei din care face parte insa in urmatoarea fraza foloseste „ilegalitățile comise de clanurile de țigani” :-))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.