Primarul Robu îi face „nesimţiţi” pe cei care parchează ilegal în centru....

Primarul Robu îi face „nesimţiţi” pe cei care parchează ilegal în centru. Cine e vinovat de lipsa locurilor de parcare

7
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara este absolut nevinovată pentru lipsa locurilor de parcare din urbea de pe Bega. O mai mare vină pentru acest lucru ar avea Universitatea de Vest. Logica îi aparţine primarului Nicolae Robu care a comentat astăzi vizavi de faptul că anumiţi şoferi parchează pe strada pietonală Mărăşeşti în weekend-uri.

„Există oameni de o nesimţire incredibilă. Am făcut străzi, avem şi parcări, cum e posibil să te duci acolo să parchezi? Eu personal l-am avertizat pe domnul Cojan (n.r. șeful Poliției Locale) transmiţându-i sesizări primite pe mail, poze primite, inclusiv din faţa agenţiei CFR. Din păcate, alături de majoritatea covârşitoare civlizată cu bun-simţ care reprezintă comunitarea timişoreană există un număr mare de oameni care nu respectă nimic”.

Întrebat dacă nu crede că primăria are vreo vină pentru faptul că mii de locuri de parcare din centru au dispărut odată cu începerea renovării spaţiului, în vreme ce primăria nu a amenajat vreo altă parcare, Robu a spus că „nu avem unde să le facem.


Am fi de vină dacă am fi neglijat acest subiect, dar el este o prioritate pentru noi. Sper să reuşim cu spaţiul de la Oituz. Cei de la Universitatea de Vest au cerut o parte din campusul fostului Liceu UMT, care este în proces între patronii UMT şi Ministerul Educaţiei. Trebuie să vină cu alte pretenţii, ceva ce ar fi echitabil la schimb, pentru că eu vreau ca universităţile timişorene să aibă cele mai bune condiţii, dar le ajutăm respectând legea. Vreau să le ajutăm evident în cadru legal”. În calitatea sa de adevărat şef al Poliţiei Locale, edilul a menţionat şi că le-a transmis poliţiştilor locali să nu abuzeze de amenzi, spunând că e mai bine să prevină, prin avertismente.

7 COMENTARII

  1. S i cum COJAN vrea sa fie confirmat pe functie a dat ORDIN la AGENTURILII sa stea in spate la CINA 24 din 24 ca poate poate…… Verifica cariocile…..

  2. Cojan ar trebui treas la raspundere. Nu e normal sa parchezi in mijlocul drumului numai pentru ca nu ai loc de parcare. Mai mergi 50-100 de metrii si gaasesti.

  3. Chiar daca nu exista locuri de parcare, in centrul istoric, nu se poate sa vii si sa te parchezi fix pe pavajul proastpat asezat. Aceia nu sunt oameni sunt animale.
    Catre PRESSALERT: E foarte bine sa criticati, ca nu se fac parcari in oras. Dar prin mizeria asta de articol voi aproape ca legitimati comportamentele meltenistice. Josnic!

    • corect, alex!

      majoritatea celor care parcheaza sunt indivizi care nu se afla in prima zi in orasul NOSTRU deci stiu care sunt conditiile si totusi se „incumeta” sa vina cu masina fiindca stiu ca o sa faca porcariile care le fac si o sa parcheze;

      lasati oameni buni masinile acasa sau la parcarea de la servici; se poate circurla si pe jos si pe bicileta si chiar si pe motor(eta) daca vrei;

      nu toti dintre voi carati echipament greu sa faceti curierat; pentru aceastia in majoritatea oraselor civilizate se pune un interval orar matinal in care au voie sa faca „aprovizionare” dupa care se ridica bariererele din pamanat sau se lasa cele clasice si gata;

      si nu cu avertizari ci cu amenzi trebie actionat; una singura si suficient de mare incat sa nu se mai riste;

  4. Don’soara, exista capitale europene in care nu prea sunt locuri de parcare iar lumea foloseste mijloace de transport. Ce zice de asta? Tre’ sa-i iei apararea bizonului care face febra musculara daca face mai mult de zece pasi de la masina pana unde vrea sa ajunga?
    Draga, nu te-as lasa sa scrii nici macar pe pereti intr-o toaleta publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.