Olandezul Sam Feldt mixează pentru prima oară în Timişoara. Când are loc...

Olandezul Sam Feldt mixează pentru prima oară în Timişoara. Când are loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

samfeldtProducătorul olandez Sam Feldt va mixa pentru prima oară în oraşul nostru, la Epic Society, în cadrul unui party programat vineri, 13 martie, de la ora 23.00.

Olandezul Sam Feldt este considerat unul din reprezentanţii curentului tropical house.


Una din cele mai celebre piese ale lui, apărută la Spinnin’ Records, numită “Bloesem”, a avut parte de un feedback extraordinar. Anul trecut, muzicianul a editat alături de De Hofnar un bootleg după “Big Love” de Fleetwood Mac şi un remix al unei piese scoase de Mumford and Sons. Remixul acestui track realizat de Naxxos a ajuns în topul Beatport Deep House. Cel mai recent remix al său, după ”Show me love” (Robin S) are parte de aprecierea colegilor de breaslă, piesa fiind ascultată de mai mult de 4 milioane de ori, deşi a fost lansată doar de o lună. La sfârşitul lunii martie, olandezul va participa la cel mai prestigios festival de dance din întreaga lume, în cadrul evenimentului Miami, iar pentru sfârşitul lunii august, olandezul a fost invitat să mixeze în cadrul celebrului festival Creamfields din Marea Britanie.

În cadrul evenimentului de la Timișoara va mai mixa şi Eless, iar biletele de intrare costă 15 lei pentru fete şi 30 lei pentru băieţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.