Două familii sărmane au rămas fără locuințe, în urma unui incendiu DEVASTATOR....

Două familii sărmane au rămas fără locuințe, în urma unui incendiu DEVASTATOR. De la ce a pornit focul

0
DISTRIBUIȚI

incendiu 6Opt persoane dintre care patru copii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce casele în care locuiau au fost mistuite de flăcări într-un incendiu.

Două familii din Deva, patru adulți și patru copii, au rămas fără adăpost deasupra capului după ce casele în care locuiau, situate la periferia orașului, au ars într-un incendiu puternic  incendiu puternic le-a mistuit casele și anexele.

Incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, când toată lumea dormea. Proprietarul uneia dintre locuințe a auzit zgomot de lemn ars și a simțit miros de fum așa că și-a scos din casă întreaga familie.


În cartier nu există nicio sursă de apă, iar puținele rezerve pe care le-au avut n-au fost suficiente pentru a stinge flăcările. Oamenii au încercat totuși să stingă focul până la venirea pompierilor, însă flăcările au cuprins și casa vecinilor și mai multe anexe.

“Focul a pornit cel mai probabil de la un horn încins. A existat pericol de extindere a incendiului datorită materialelor combustibile. Erau trei butelii, dintre care una a explodat și a luat foc, pe alte două le-a scos afară. Intervenția a fost îngreunată de lipsa apei din zona”, a declarant șeful Detașamentului de Pompieri a ISU Hunedoara, maiorul Mihai Dorobăț.

Casele erau ridicate la periferia Devei, fără autorizații de construcție și proprietarii nu le-au putut asigura. Cele două familii care locuiau în casele mistuite de incendiu, patru adulți și patru copii, au reușit să se salveze însă au rămas fără acoperiș deasupra capului, fiind adăpostiți de vecini.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.