PERCHEZIŢII la traficanţii de ţigări, provenite din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova....

PERCHEZIŢII la traficanţii de ţigări, provenite din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova. Ce captură impresionantă au făcut poliţiştii

0
DISTRIBUIȚI

descinderi remetea tigari de contrabanda 05_resize

Lovitură grea dată contrabandiştilor de ţigări din vestul ţării. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat nouă percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări şi au depistat şi confiscat peste 97.000 de ţigarete şi 1.826 de lei.

Astăzi, ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au efectuat percheziţiile, pe raza oraşului Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.


La acţiune au fost cooptaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale precum şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad. În urma percheziţiilor, 12 persoane sunt bănuite de contrabandă cu ţigări provenite din Ucraina, Serbia şi  Republica Moldova.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcări, în cantitate mai mare de 10.000 de fire ţigarete.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.