Prezentare de modă cu gladiatori şi vestimentaţii îndrăzneţe, la Timişoara GALERIE FOTO...

Prezentare de modă cu gladiatori şi vestimentaţii îndrăzneţe, la Timişoara GALERIE FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-688047169">

fashion (1)Amatorii de fashion din Timişoara au avut parte recent de o prezentare de modă „mai altfel“, în cadrul căreia tânărul designer Sebastian Roncea a surprins asistenţa cu vestimentaţii îndrăzneţe şi accesorii realizate manual. Evenimentul desfăşurat la Jazzissimo Club sub titulatura The Gladiators, a avut parte de un succes deosebit, aplauzele celor prezenţi consfinţind o seară de neuitat pentru public.

„Atât vestimentația îndrăzneața a modelelor cât și accesoriile purtate de acestea au fost realizate manual din piele naturală în combinație cu alte materiale inedite. Ținutele sunt create și lucrate manual din piele naturală de diferite nuanțe si modele, material îmbinat cu diferite țesături pentru a reproduce cât mai bine ținutele luptătorilor din arenele romane. Ținutele feminine au la bază un concept simplu care este menit să pună în evidență formele trupurilor zeițelor romane, des invidiate și admirate.Ținutele masculine au fost menite să pună în evidență forma trupurilor bine lucrate ale luptătorilor gladiatori. Fiecare ținută are un concept diferit si este lucrată cu o gamă largă de materiale“, spune Sebastian Roncea.

Foto: Happy End Studio


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.