Scene ȘOCANTE într-un liceu din Lugoj. Două eleve minore, filmate în timp...

Scene ȘOCANTE într-un liceu din Lugoj. Două eleve minore, filmate în timp ce se BAT chiar într-o sală de clasă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

646x404

Bătaie în toată regula între două eleve minore care învață la Colegiul Național „Iulia Hașdeu” din Lugoj. Cele două fete s-au luat la bătaie chiar într-o sală de clasă. Potrivit Cetățeanul, incidentul violent s-a petrecut înainte de vacanța de Paște, întreaga scenă fiind filmată.

Elevele bătăușe sunt minore și învață în clasa a XI-a. În filmulețul de câteva zeci de secunde se poate observa cum fetele se împing printre bănci, iar spre finalul clipului, una dintre eleve îi prinde celeilalte gâtul cu brațele și o împinge spre un geam deschis din clasă.


Astfel, s-ar fi putut întâmpla o tragedie, dacă una dintre colegele celor două eleve nu ar fi închis fereastra din calea lor.

„Se efectuează cercetări, nu putem da mai multe detalii acum”, a declarat pentru Cetăţeanul Letiția Fedorca, directorul Colegiului Național „Iulia Hașdeu” din Lugoj. Cele două fete ar fi început să se certe după ce una dintre ele i-ar fi adresat cuvinte jignitoare celeilalte. Peste doar câteva secunde, conflictul a evoluat într-o bătaie în toată regula, niciunul din colegii de clasă nu a intervenit, ci aceștia s-au amuzat pe seama elevelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.