Seară de muzică alături de Open Source Trio, care vor concerta la...

Seară de muzică alături de Open Source Trio, care vor concerta la Timişoara în debutul turneului formației din ţara noastră VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

opensourcetrioFormaţia Open Source Trio va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în data de 24 mai, de la ora 20.00, la Casa Artelor, evenimentul fiind unul de neratat pentru amatorii de muzică improvizată şi jazz.

Conform descrierii de pe pagina lor oficială, compoziţiile trupei sunt influenţate de jazz, classic, funk, latino, folclor, rock şi muzică electronică.


Pianistul Momchil Atanasoff a crescut în Bulgaria şi îşi găseşte inspiraţia din contrastul dintre natură şi civilizaţia modernă. Basistul Rayleymon Janga oferă linii pline de groove însoţite de o aromă de Caraibe. Tobarul german Juri Schewe, a crescut cu muzică rock şi ştie cum să scoată în evidenţă mesajul diverselor compoziţii. Cei trei și-au început colaborarea din anul 2010 și au reușit să impresioneze publicul de profil din toată lume. În 2013 a fost lansat și primul album al trupei, „Mirage”. Anul trecut formaţia a susţinut o serie de concerte şi a compus muzica pentru documentarul „Movers and Shakers of Contemporary Art”.

Înaintea spectacolului de la Timişoara, formaţia va susţine recitaluri în Germania şi Cehia, urmând ca mai apoi să concerteze în Buzău, Tulcea, Baia Mare, Cluj, Bucureşti, Bulgaria şi Olanda. Open Source Trio au fost nominalizaţi recent ca finalişti în competiţia EBU European Jazz Competition.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.