TERASE DEMOLATE în Complexul Studenţesc din Timişoara. Cum au încălcat legea comercianţii...

TERASE DEMOLATE în Complexul Studenţesc din Timişoara. Cum au încălcat legea comercianţii FOTO și VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

demolari terase pe daliei02_resize

Măsuri extreme astăzi în Complexul Studenţesc din urbea de pe Bega, acolo unde Primăria Timişoara a demolat două terase ridicate ilegal.

Acţiunile s-au petrecut pe strada Daliei, acolo unde nu mai puţin de patru operatori economici au sfidat legea amplasând terase, deşi nu aveu autorizaţie. Edilul şef Nicolae Robu a declarat că „noi nu avem nimic cu nimeni în particular, nu avem nici prieteni, nu avem nici duşmani, ne exercităm funcţia şi prerogativele cu obiectivitate, dar legea e lege pentru toată lumea şi depunem strădanii după strădanii să ducem lucrurile spre legalitate în oraşul nostru pe toate segmentele. Din păcate, sunt foarte mulţi cetăţeni care nu au înţeles că legea trebuie respectată sunt foarte multe unităţi comerciale care nici măcar nu au autorizaţii de funcţionare. Mulţi au venit şi au făcut demersurile necesare pentru a obţine astfel de autorizaţii, alţii continuă să activeze ilegal făcând evaziune, eludând până la urmă şi nişte norme ale oraşului. Am avut pe această stradă patru terase care au fost construite în afara legii. Două dintre ele s-au demolat prin intervenţia proprietarilor şi două sunt acum în curs de demolare, se înlătură ultimele urme, prin intervenţia primăriei”.

Edilul a spus că regretă că a fost nevoie să se ajungă până aici, dar că o lecţie era necesară.


Vrem să vadă toată lumea că nu ne jucăm, a spus edilul dând exemple desele conflicte cu cetăţenii de etnie rromâ care au constuit palate ilegale. Aceasta nu este prima măsură dură luată de municipalitatea locală la adresa comercianţilor din Complexul Studenţesc. De la instalarea administraţiei Robu, prin interemdiul unui HCL, consumul şi vânzarea de produse alcoolice au fost interzise în perimetrul campusului.

5 COMENTARII

 1. Bun bun, au demolat terasele, dar cu banii castigati ilicit prin utilizarea ilegala a teraselor cum ramane? Ca ar fi interesant de studiat=))

 2. o chitanta NU inseamna legalitate in autorizarea construirii si functionarii unui spatiu commercial ! ..ati transformat ,,complexul” si implicit Timisoara intr-un sat fara caini! ati functionat cand si unde ati vrut…desigur cu complicitatea inspectorilor de zona de la Primarie…

 3. Bun Bun,
  Dar terasele de langa camine?
  – Intre caminul 10C-11C asa zisa Baraca ;
  – Intre caminul 9C si 10C Retro (un adevarat focar pe acoperis, ma intreb oare cum au in bucatarie);
  – Fostul Falafel langa caminul 9C dupa ce a ars, au trecut cateva luni si s-a ridicat inapoi asa mai pe ascuns seara un pic, sambata si duminica mai mult pana i-au dat drumul, apoi a urmat terasa de langa care a fost construita intr-o zi de sambata), inchis de ANAF cateva zile, au gasit un mod de al deschide;
  – Falafelul de la caminul 8C, l-a inchis ANAF dar au rezolvat baietii problema, au facut o alta societate;
  – Terasa de langa caminul 14C (fostul smiley2) Turkish ;
  – Happy s-a extins pana la bordura, a mai aparut o terasa vis a vis apartine de fostul Trandafiru… s.a.m.d.

  Oare au toti autorizatie?

  Unde este Domnul Robu?

  Pentru ei nu se face absolut nimic?

 4. Bun Bun, Dar terasele de langa camine? – Intre caminul 10C-11C asa zisa Baraca ; – Intre caminul 9C si 10C Retro (un adevarat focar pe acoperis, ma intreb oare cum au in bucatarie); – Fostul Falafel langa caminul 9C dupa ce a ars, au trecut cateva luni si s-a ridicat inapoi asa mai pe ascuns seara un pic, sambata si duminica mai mult pana i-au dat drumul, apoi a urmat terasa de langa care a fost construita intr-o zi de sambata), inchis de ANAF cateva zile, au gasit un mod de al deschide; – Falafelul de la caminul 8C, l-a inchis ANAF dar au rezolvat baietii problema, au facut o alta societate; – Terasa de langa caminul 14C (fostul smiley2) Turkish ; – Happy s-a extins pana la bordura, a mai aparut o terasa vis a vis apartine de fostul Trandafiru… s.a.m.d. Oare au toti autorizatie? Unde este Domnul Robu? Pentru ei nu se face absolut nimic?

  Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/05/terase-demolate-complexul-studentesc-din-timisoara-cum-au-incalcat-legea-comerciantii-foto-si-video/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.