ACS Poli are în PREMIERĂ un jucător în echipa etapei a Ligii...

ACS Poli are în PREMIERĂ un jucător în echipa etapei a Ligii I. Cine e alesul

0
DISTRIBUIȚI

prezentare acs poli (14)

Pentru prima dată în ediția 2015-16 a Ligii I un jucător de la ACS Poli a fost ales în echipa etapei.


Goalkeeperul Sascha Kirschstein a spart gheața pentru timișoreni prin evoluția din runda a VI-a, intermediară, când a păstrat poarta intactă la Târgu Mureș.

Criticat pentru golurile primite în primele două etape, portarul german s-a revanșat în deplasarea de la ASA. ”A revenit în poarta bănăţenilor şi a făcut un meci foarte bun în faţa ASA, gruparea timişoreană plecând, graţie lui, cu un punct de la Tîrgu-Mureş”, se arată pe lpf.ro motivul pentru alegerea sa în echipa ideală a rundei 6.

Kirschstein e primul timișorean ales în primul 11 al unei etape. În formația cea mai bună a etapei a VI-a veteranul de 35 de ani e ”coleg” cu Patache (Botoșani), Marc (Dinamo), Larie (CFR Cluj), Bucurică (Chiajna) – Purece (Chiajna), Aganovic (Viitorul), C. Matei (Dinamo), St. Filip (Dinamo) – Alibec (Astra) și Fl. Tănase (Viitorul). Atrenorul echipei ideale a fost ales Mircea Rednic de la Dinamo.

ACS Poli a adunat doar cinci puncte în primele șapte etape din Liga I. În ultima etapă, a 7-a, timișorenii au remizat cu CSU Craiova, scor 1-1, iar vineri (ora 21) vor evolua în etapa a 8-a pe terenul lui FC Viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.