Concert de neratat pentru amatorii de muzică sârbească: Miroslav Ilic susţine un...

Concert de neratat pentru amatorii de muzică sârbească: Miroslav Ilic susţine un recital la Dudeştii Vechi VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

miroslavilicAmatorii de muzică sârbească sunt invitaţi cu mic cu mare sâmbătă 15 august la Dudeştii Vechi, unde de la ora 22 va avea loc un concert extraordinar cu Miroslav Ilic, unul din cei mai cunoscuţi artişti folk din ţara vecină. Miroslav Ilić s-a născut în 10 decembrie 1950 în satul Mrcajevci din Serbia şi a devenit cunoscut pentru textele sale pline de emoţie şi vocea sa distinctă.


De-a lungul anilor a colaborat cu o serie de muzicieni populari din ţara vecină, inclusiv cu Lepa Brena. Cariera lui a început în 1972 cu single-ul „Voleo sam devojku iz grada“, iar de-a lungul anilor a editat o serie de hituri de de succes printre care se numără „Tebi” (1986.), „Balada o nama” (1988.), „Lažu da vreme leči sve” (1989.), Naljutićeš me ti” (1993.), „Amerika, Amerika” (1993.), „Prošlost moja” (1993.), „Božanstvena ženo” (1996.), „Bili smo drugovi” (1996.) sau „Lidija” (1998.). Evenimentul este organizat de D & N Mediashow Production. În aceeaşi zi, Uniunea Bulgară din Banat pregăteşte un eveniment caritabil: inaugurarea instalaţiei nocturne de pe stadionul de la Dudeştii Vechi, printr-un meci la care sunt aşteptaţi Hristo Stoicikov, o adevărată glorie a fotbalului, Miodrag Belodedici, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Marius Craina, şi mai mulţi medici, inclusiv din Bucureşti. Se vor aduna bani pentru micuţa Kassandra Rotariu. Concertul va avea loc pe platoul din faţa Căminului Cultural din Dudeştii Vechi, iar intrarea este liberă.

 

2 COMENTARII

  1. A fost un concert reusit. Miroslav Ilici cu o voce impecabila insotita de virtuozul acordeonist Misa Mijatovic a reusit sa incalzeasca sufletele publicului. Un concert de neuitat. Toata stima realizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.