Inițiativă inedită la Casa Tineretului din Timișoara. Cum se pot relaxa tinerii...

Inițiativă inedită la Casa Tineretului din Timișoara. Cum se pot relaxa tinerii care participă la activități în clădire FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>hamace casa tineretului (3)

În Casa Tineretului din Timișoara activează peste 30 de organizații pentru tineri cu sute de proiecte de-a lungul anului. Având în vedere prezența tinerilor la proiecte dar și temperaturile ridicate de afară a apărut nevoia existenței unei zone de relaxare în aer liber. Astfel, în parcul din fața Casei Tineretului s-au montat patru hamace, la inițiativa Fundației Județene pentu Tineret Timiș (FITT).

Primii tineri care au profitat de zona amenajată au fost membrii organizației ARDOR Banat (Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică – Filiala Banat) care desfășurau un proiect la Casa Tineretului în această perioadă.

„Având în vedere numărul tot mai mare de tineri care vin la proiecte în Casa Tineretului ne-a venit ideea de a amenaja pentru aceștia spațiul de relaxare cu hamace. Primul hamac a fost primit cadou din partea colegilor de la LSFMT – Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara, organizație care activează în cadrul FITT. Noi am mai cumparat trei hamace și am amenajat spațiul dintre copacii din fața Casei Tineretului. Sperăm să profite cat mai mulți tineri de facilitățile pe care le punem la dispoziție la Casa Tineretului prin intermediul Fundației Județene pentru Tineret Timiș”, a declarat Cătălin Iapă, Președintele FITT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.