Nicolae Robu îi acordă în continuare CREDIT lui Dan Alexa la ACS...

Nicolae Robu îi acordă în continuare CREDIT lui Dan Alexa la ACS Poli. Cum îi ia apărarea antrenorului timișorean

2
DISTRIBUIȚI

dan alexa timofte (14)

Primarul Timișoarei a luat poziție față de ultimele zvonuri care spun că Dan Alexa va fi îndepărtat din postul de ”principal” la ACS Poli. Nicolae Robu a cerut pe Facebook fanilor echipei să nu mai discute despre schimbarea antrenorului, căruia i-a urat baftă înainte de meciul de la Târgu Mureș.

Aflat încă în concediu când echipa favorită ceda al patrulea joc din noul sezon de Liga I, Nicolae Robu nu a putut sta departe prea mult de subiectul fotbal. Primarul a intervenit azi în favoarea lui Dan Alexa, tehnicianul lui ACS Poli aflat sub presiune încă dinaintea ultimei partide pierdute. Înainte de 1-3 cu Astra tocmai Titu Bojin, șeful CJT, anunța vremuri mai puțin roz pentru cei din conducerea echipei favorite a edilului-șef al Timișoarei în cazul unei noi înfrângeri.

”RUGAMINTE CATRE TOTI POLISTII ADEVARATI!

Va rog frumos sa nu mai vorbiti despre schimbari pe banca tehnica a echipei Poli.


Deocamdata, antrenor principal este Dan Alexa, un polist adevarat, un antrenor bun si el trebuie lasat sa pregateasca echipa in liniste. Ii pretuiesc si pe Cosmin Contra si pe Pustai si pe multi altii -i-am nominalizat doar pe cei doi pt ca numele lor au aparut in ultima vreme in spatiul public ca alternative-, dar… schimbarile de antrenor nu se discuta, ci se fac. Se fac atunci cand e cazul. Deocamdata, nu e! Asadar, Dan Alexa & comp., inspiratie si spor in pregatirea meciului de maine! Suntem alaturi de voi! Hai Poli!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

ACS Poli joacă mâine, de la ora 19.30, la Târgu-Mureș cu ASA, în runda a VI-a, intermediară a Ligii I. Partida nou promovate bănățene va fi arbitrată din nou de un bucureștean, Dragoș Istrate, asistat la tușe de Adrian Ghinguleac (București) și Sebastian Gheorghe (Suceava). Timișorenii au doar trei puncte în clasament după cinci etape.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.