Reacția lui Daniel Stanciu după ce Dan Alexa și-a anunțat demisia. Când...

Reacția lui Daniel Stanciu după ce Dan Alexa și-a anunțat demisia. Când se decide soarta antrenorului la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-18-1024x683

Daniel Stanciu a spus după meciul cedat de ACS Poli pe terenul Viitorului că Dan Alexa intenționa să-și dea demisia de câteva etape. Managerul sportiv al timișorenilor a precizat că deocamdată discuțiile legate de un nou antrenor sunt premature. Decizia urmând să se ia după întrunirea Consiliului Director al clubului.

Stanciu a fost unul dintre oamenii cei mai afectați de pe banca bănățenilor la Ovidiu. Conducătorul fiind surprins de cele mai multe ori cu privirea în pământ. Demisia lui Dan Alexa nu l-a luat total prin surprindere pe managerul sportiv al lui ACS Poli.


”Am avut o discuție după meci cu el. Era hotărât să demisioneze de câteva etape”, a declarat Daniel Stanciu la Radio Timișoara. Contactat de PRESSALERT.ro acesta a precizat că deocamdată nu s-a luat nicio decizie în privința sosirii unui nou antrenor. ”O să vedem zilele următoare, vom discuta și vom lua o decizie”, ne-a spus Stanciu. Consiliul Director al clubului urmează să se întrunească mâine pentru luarea unei hotărâri.

Managerul sportiv nu e supărat de criticile venite de la primarul Nicolae Robu, care a scris pe Facebook în termeni negativi de campania de transferuri făcută în această vară. ”Normal, oricine e supărat când nu sunt rezultate”, a conchis Stanciu. ACS Poli l-ar putea avea ”interimar” pe Octavian Benga sau Jorge Alvarez la jocul cu Concordia Chiajna. Fanii echipei și l-ar dori pe Cosmin Contra, dar timișoreanul e și un antrenor scump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.