Viceprimarul Dan Diaconu, explicație ÎNCÂLCITĂ despre lucrările de reabilitare a clădirii de...

Viceprimarul Dan Diaconu, explicație ÎNCÂLCITĂ despre lucrările de reabilitare a clădirii de pe Daliei. Când se va muta clinica de Dermatologie

0
DISTRIBUIȚI

dermato

Veşti bune cu privire la lucrările de reabilitare a clădirii de pe Daliei, unde a funcţionat Universitatea Tibiscus şi unde va fi mutată Clinica de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti, au fost oferite recent de viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu. Acesta a postat pe Facebook un text puţin alambicat.

dan

„Noul corp de spital (dermatologie) și Policlinică de pe stradă Daliei se apropie de inaugurare. Următoarele două săptămâni sunt dedicate ultimelor finisaje și zugrăvelilor exterioare.


Saloane luminoase, spațioase, la standarde europene, cabinete decente, spații dedicate pentru policlinică și laboratoare, amfiteatru, împreună cu aparatură de ultima generație finanțată de către Muncipiul Timișoara, toate constituie cel mai apropiat corp cu destinație medicală de ceea ce ne dorim pentru spitalele timișorene. În plus, odată cu mutarea Policlinicii Spitalului Municipal în noul spațiu modern, reușim să eliberăm bugetul local de chiria pe care o plăteam pentru această instituție. Rămânem astfel, din tot patrimoniul sanitar, cu un singur imobil în care suntem chiriași, după câștigarea în instanță a corpurilor aferente Clinicii de Balneologie a Spitalului Municipal, respectiv Chirurgie a Spitalului de Copii”, a scris Diaconu.

Vă reaminim că mutarea clinicii de pe Mărăşeşti a născut un mare scandal deoarece medicii s-au arătat nemulţumiţi de ideea primăriei de a-i muta din centru în Complexul Studenţesc. Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu a motivat că în actualul sediu al clinicii vor fi mutate consulatele mai multor ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.