Florin Marin: ”Am pierdut două puncte importante”. Ce decizie au contestat timișorenii...

Florin Marin: ”Am pierdut două puncte importante”. Ce decizie au contestat timișorenii în remiza cu CSMS Iași

0
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (5)

ACS Poli a încasat primele goluri și a cedat primele puncte pe teren propriu cu Florin Marin la conducerea băncii tehnice. Experimentatul tehnician s-a declarat mulțumit de punctul cu Iașiul doar în condițiile încare echipa sa a fost nevoită să revină de două ori pe tabelă, de la 0-1, respectiv 1-2 în repriza secundă.

Întrebat de faza penalty-ului obținut de Zicu în minutul 63 Florin Marin a spus că e de părere că fundașul Mădălin Ciucă merita direct cartonașul roșu pentru fault în careu din postura de ultimul apărător. La acea fază arbitrul a dictat 11 metri dar i-a acordat doar cartonaș galben fundașului.


”Am pierdut două puncte importante. Dar ținând cont că am fost conduși de două ori sunt mulțumit. Pentru că am avut puterea să revenim. Nu am mai avut aceeași atitudine din celelalte jocuri, aceeași putere, sunt mulțumit cu punctul din cauza desfășurării jocului. Am avut situații, și Iașiul a avut, am jucat pe contre, ne-au prins pe contraatac. Și noi am avut situații la 2-2. Noi am început relaxați, în condițiile acestea au înscris. Nu e ușor să întorci rezultatul, Iașiul e o echipă organizată în defensivă. Cred că putea fi roșu la faza penalty-ului. Normal că jucătorii nu mai erau lucizi pe final. Mai sunt multe meciuri de disputant, mai avem șanse la play-off. Nu sunt numai fundașii de vină, întreaga echipă. Nu primeam goluri pentru că eram organizați bine. S-a jucat pe contre, desigur că au apărut goluri”, a declarat Florin Marin.

Nicolo Napoli: ”Rezultat echitabil”

Antrenorul italian al lui CSMS Iași, Nicolo Napoli, consideră că remiza înregistrată la final e cel mai corect rezultat după meciul de azi. ”Am făcut o primă repriză foarte bună. Am avut două trei ocazii bune la 1-0, în rest a fost echilibrat. Timișoara făcut puțină presiune în încercarea de a egala. Au greșit, noi am făcut 2-1. În ultima parte am făcut penalty. Părerea mea e că rezultatul a fost echitabil. Puteam închide meciul. Pregătim un meci foarte important, acasă cu Steaua. Sperăm să câștigăm. Am pierdut două puncte… Important azi e că nu am pierdut, am luat un punct”, a spus Nicolo Napoli.

În urma acestui 2-2 în duel direct, atât ACS Poli, cât și CSMS Iași rămân la egalitate de puncte (ambele 13) după 12 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.