Polițist local, AGRESAT de un șofer care a parcat neregulamentar și de...

Polițist local, AGRESAT de un șofer care a parcat neregulamentar și de mama acestuia. Cum a scăpat din mâinile cetățenilor nervoși VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

scandal-piata-1 cetateanul

Un polițist local, dar și un trecător care filma cu telefonul mobil au fost agresați de un tânăr șofer și de mama acestuia. Totul a pornit după ce șoferul a parcat neregulamentar în piața din Lugoj, blocând circulația în intersecția din zonă.

Conform cetateanul.ro, polițistul de serviciu i-a aplicat în parbriz o invitație după procedura obișnuită.


După relatările martorilor, întorcându-se la mașină tânărul a luat hârtia și i-a aruncat-o în față omului legii, moment în care discuția s-a aprins, în scandal intervenind și mama conducătorului auto, cei doi agresându-l fizic pe omul legii. Neapucând să-și cheme colegii în ajutor, acesta nu a scăpat din mâinile agresorilor decât cu concursul câtorva bărbați din apropiere.

Întreaga întâmplare a fost filmată de un bărbat care a fost și el agresat de femeia pusă de scandal. Într-un exces de furie, aceasta i-a dat peste mână celui care filma după care a început să-l apostrofeze. Până la urmă, cei implicați în eveniment au fost conduși la sediul Poliției Locale din incinta pieței, iar apoi șoferul și mama sa au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Lugoj unde vor fi cercetați.

Atenție, clipul conține limbaj obscen!

Sursa imagini: cetateanul.ro

5 COMENTARII

  1. Comentez prima oara pe PressAlert. Observ din nou o atitudine laxa a reprezentantilor Politiei Romane fata de atitudini ostile ale unor contravenienti. Deci sunt fermi doar cu unii cetateni si putin mai toleranti cu cei mai „agitati”? Atitudinea tanarului si a mamei acestuia si manifestarea lor mie imi pare ca deranjeaza ordinea publica si ca este calomniatoare la adresa institutiei de ordine publica si a reprezentantului acesteia. De ce nu s-au luat masuri imediat? Care este punctul de vedere al Politiei Lugoj si al Ministerului Afacerilor Interne fata de acest incident? Mie ca si contribuabil cine imi da explicatii fata de incidentul petrecut in spatiul public pe domeniul public, fiindca maine vreau sa fac o plimbare in zona. Oare sa ma incumet sa ies la plimbare sau sa stau numai in spatii inchise pentru siguranta mea deoarece Politia nu poate gestiona corespunzator contraventiile si contravenientii? Oare poate gestiona infractiunile? Retorica … Deci?!? Este domeniul public sigur pentru cetatenii ca si mine? Sau doar pentru contravenienti?

  2. Sunt un cetatean onest ce isi plateste darile si respecta legea. Intalnirile mele cu politistii s-au soldat mereu cu amenzi date de catre oamenii legii din exces de zel sau din dorinta de a mai rotunji bugetul personal/ statului. Pentru mine si familia mea aparitia unui politist inspira teama, frica de a nu mai fi supus la vreo amenda data din diverse motive Fiica mea de patru ani a primit doua amenzi la un interval de cateva luni : canta un cantecel in drumul spre casa , iar politistii considerau ca tulbura linistea publica, in timp ce o bormasina sfredelea zidul blocului in fata caruia ne intalnisem cu perechea respectiva, iar ei erau profund deranjati de ,,Un motan cat un pisoi”… Dupa ce ramasesem fara permis pe nedrept ( era Craciunul…) un politist m-a legitimat in mijlocul de transport in comun si se pregatea sa ma amendeze pentru ca fetita mea consuma pufuleti si face mizerie. Vreau sa va spun ca pe jos era o fleoscaiala infernala, iar pasagerii au luat atitudine! Deci… Feriti-va de politisti, daca sunteti corecti, iar daca sunteti vinovati sper sa aveti un asemenea noroc ca mama si fiul de mai sus…:)

  3. daca urmariti de la secunda 13 pana la 17 vedeti cum politistul ii da un picior la baiat. e de vina la ce limbaj are dar si poltistii nu stiu ce sa faca. la lovit asa smechereste sa nu se vada.

  4. Nicule, daca era mizerie in autobuz era tot de la prostii ca tine care nu isi educa odrasla. Asta e scuza tuturor needucatilor.
    Pustiul asta din filmare e nebun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.