BC Timișoara a reușit să-și completeze lotul înainte de jocul cu Sibiu....

BC Timișoara a reușit să-și completeze lotul înainte de jocul cu Sibiu. Petricevic: ”E prima victorie”. Cine sunt ultimii sosiți de urgență FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


p>bct new (21)

Situația ”Leilor din Banat” nu s-a schimbat față de începutul săptămânii în ceea ce privește nesiguranța financiară. BC Timișoara va reuși totuși să completeze foaia cu 12 nume la partida de mâine cu CSU Sibiu, prima din noua ediție a Ligii Naționale. Sârbii Filip Zekavicic și Dalibor Djapa sunt ultimele două transferuri de urgență realizate de alb-violeți.

Managerul general, Leontin Demaio, a explicat azi că clubul timișorean nu are speranțe mari pe termen scurt în ceea ce privește un răspuns favorabil legat de deblocarea finanțării. ”Nu s-au schimbat foarte mult datele problemei, suntem în aceeași situația dificilă, pe care încercăm să o traversăm cât mai demn și să revenim cât mai rapid la ceea ce dorim să facem. Spiritul din ultimii zece ani. E departe de așteptările noastre situația de azi. Din păcate suntem obligați să privim altfel lucrurile, nu e din vina noastră. Nu există încă o soluție, o așteptăm cu nerăbdare. Până atunci facem ce putem, încercăm să continuăm în prima ligă, ar fi păcat să punem acum punct unei tradiții. Sunt eforturi chiar disperate. Am apelat la resurse din mediul prietenilor. Am făcut acel apel către mediul privat, sigur, e un interval scurt de timp, dar în momentul de față încă suntem în așteptarea unui răspuns favorabil. În privința lotului, nu e ușor să formezi o echipă într-un timp atât de scurt”, a declarat Leo Demaio.

”Jucători pe care am putut să-i aducem”

După Pavle Reljic, ”Shone” Markovic reactivat, Cătălin Petrișor împrumutat și Ivan Jelenic, BC Timișoara și-a mai completat lotul cu două nume sosite, precum cel din urmă, cu ”open contract”. E vorba de Filip Zekavicic, un ”centru” în vârstă de 22 de ani care a evoluat ultima dată la Smederevo în țara natală, Serbia; și Dalibor Djapa (30 de ani) extremă de forță care a jucat la BCM U Pitești în sezonul trecut.

”Jucătorii noi sunt cei care în situație de sub-limită bugetară am reușit să-i aducem în cel mai scurt timp. Prima victorie în existența acestei echipe e că mâine vom alinia un lot de 12 jucători. În ciuda tuturor problemelor. Luni am avut opt jucători, dintre care doi copii și antrenorul secund. Ieri seară a sosit practic ultimul jucător așteptat, de mâine Reljic, Jelenic, Markovic, Filip Zekavicic, Petrișor și Dalibor Djapa. Știm ce ne așteaptă, ieri am citit analiza forțelor în baschetul românesc și suntem clasați pe ultimul loc, 12, cu cele mai mic șanse să rămânem în Divizia A. Dar măcar știm de la ce începem. Știm nivelul bugetar la salarii, ne confruntăm și cu probleme de cazare, masă. Suntem deja în prăpastie, nu știm unde se termină. Dar eu sunt optimist că această echipă nu va fi lăsată”, a spus Dragan Petricevic.

BC Timișoara va da piept în ”formula de criză” cu CSU Sibiu în prima etapă a Ligii Naționale. Meciul se dispută mâine, de la ora 19.15, în Sala ”Constantin Jude”, clubul alb-violet speră să joace cu o sală cât mai plină pentru a avea un mic sprijin și prin achiziționarea de bilete de către fani. Intrarea generală costă 5 lei.

1 COMENTARIU

  1. Situatie de criza !?!?!? Extraordinar 🙂
    V-ati invatat cu lux-ul, cu bani publici – fara numar – ei, uite, gata, s-a terminat.
    General Manager Leontin DeMaio + Aghiotantii – puneti mana la lucru, in p l m, ajunge cat ati supt din banii publici !
    Halloooo Dragane, Bota etc. la munca cu voi in puii mei.
    Asa sa va ajute Dumnezeu !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.