După ce a fost la congresul PPE în echipă cu anchetatul de...

După ce a fost la congresul PPE în echipă cu anchetatul de DNA Alin Popoviciu, rectorul Pirtea îi laudă pe tinerii care strigă „Corupţia ucide”

3
DISTRIBUIȚI

pirtea1

Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, a transmis un comunicat de presă în care anunţă că se declară solidar cu românii care şi-au arătat nemulţumirea în stradă în aceste zile. „După mulți ani, românii sunt cu adevărat solidari. Este momentul în care jocul murdar al dezbinării a eșuat. Ani la rând am fost împinși să ne certăm între noi… medici, cu profesori, polițiști, cu finanțiști, funcționari, cu cei din mediul privat, iar lista poate continua. Cel mai mare câștig al protestului de seara trecută, dacă putem vorbi de câștig generat de durere și suferință, este că românii au arătat că nu mai pot fi mințiți”, spune Marilen Pirtea.

Rectorul Universităţii de Vest din Timişoara mai este de părere că lupta împotriva corupţiei a trecut la un alt nivel.


Astfel, societatea este în „convulsii, încercând să elimine corupţia care o macină şi îi omoară tinerii. Consider că aceste convulsii sunt rezultatul decalajului dintre români și liderii lor care au ajuns să se reprezinte doar pe ei. Folosesc acest termen cu generozitate, întrucât adevărații lideri sunt tinerii care după zece ore de lucru, studenții care după o zi întreagă de cursuri, își găsesc timp să iasă în stradă pentru convingerile lor”. Declaraţia lui Pirtea vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost la congresul PPE alături de Vasile Blaga şi anchetatul de DNA pentru corupţie, deputatul de Timiş, Alin Popoviciu.

În final, Marilen Pirtea atrage atenţia asupra faptului că guvernanţii încă refuză să creadă că România este a românilor, şi nu ograda lor, unde pot face ce doresc. De asemenea, rectorul UVT le transmite românilor să nu mai accepte niciun abuz şi să taxeze orice derapaj. „Nu mai suntem în anii ‘80! Deschideți ochii, ați pierdut contactul cu poporul, cu realitatea anului 2015. Românii își vor lua țara înapoi, oricât vreți voi să vă opuneți. Corupţia ucide”, a conchis rectorul UVT.

3 COMENTARII

  1. Pîrţea DEMISIA!!! Toti profesorii din Universitati afiliati partidelor politice sa isi dea demisia!!! Toti parvenitii din Romania ajunsi la Timisoara si care castiga salarii fabuloase nefacand mare lucru ar trebui sa ajunga sa munceasca 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana in fabricile din Timisoara sa vada ce inseamna ban castigat din greu… Pîrţea tu esti unul dintre ei, mars in fabrica la banda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.