ASU Poli s-a apropiat de fanii mai puțin cuminți înainte de Sărbători....

ASU Poli s-a apropiat de fanii mai puțin cuminți înainte de Sărbători. Cum arată programul de iarnă al alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI

©  Emanuel Titus Iliesi

Liderul C4 a luat vacanță de ieri printr-o reuniune în familie, dar și printr-un eveniment inedit. Jucătorii lui ASU Poli au jucat o miuță cu deținuți de la Penitenciarul ”Popa Șapcă” după ce i-au vizitat pe aceștia în cursul săptămânii. Alb-violeții se vor reuni pe data de 18 ianuarie și și-au stabilit în mare parte programul de amicale.

ASU Politehnica a fost solicitată de fanii de după gratii și aceștia au dorit să le întoarcă vizita. Un echipă de la ”Popa Șapcă” a avut bucuria să joace cu liderul Ligii a III-a înainte de Crăciun. ”E o idee inedită, dar binevenită, după părerea mea.


Nu trebuie să uităm că și ei sunt oameni, vin Sărbătorile și cred că merită și ei o bucurie, să mai iasă de acolo. Nu știu cât e de mare bucuria să joace cu noi, dar cred că le face bine. Și lor, și nouă, pentru că ne bucurăm să îi putem ajuta puțin”, a declarat Cristian Gălan pentru druckeria.ro.

Jucătorii pregătiți de Sorin Brîndescu au încheiat anul sportiv în mod tradițional, cu o masă. Aceasta a fost servită de ”bucătarul-șef” Paul Burtic, portarul ”Băieților în ghete”. ASU Poli își va relua pregătirile pe 18 ianuarie și are programat un cantonament la Moneasa între 27 ianuarie și 6 februarie. Primul amical e setat pe 31 ianuarie cu Olimpia Satu Mare la Salonta, dar adversarul se poate schimba. Pe 6 februarie timișorenii joacă cu Crișul Chișineu Criș iar patru zile mai târziu dispută un test la Szeged cu divizionara terță Szeol. Un alt test va fi acasă pe 13.02 cu Șoimii Pâncota iar patru zile mai târziu se va juca la Ineu, cu colega de serie din localitate. Altre trei amicale au fost bătute în cuie la finele lunii februarie, în data de 20 acasă cu sârbii de la Radnicki Sutjeska (L4), în 24 cu Mama Mia Becicherecu Mic și în 27 cu Luceafărul Oradea. Pe 5 martie ASU Poli are primul meci oficial, la Motru.

Foto: Titus Emanuel Iliesi / druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.