CJ Timiș, soluție pentru a scăpa de problemele și procesele de la...

CJ Timiș, soluție pentru a scăpa de problemele și procesele de la PITT. În administrarea cui a fost trecut parcul industrial

0
DISTRIBUIȚI

hala-ornella-design-pitt-1p

Discuții ample în plenul din această săptămână al Consiliului Județean Timiș, unde aleșii județeni au pus în discuţie un proiect important privind viitorul Parcului Industrial Tehnologic. Mai exact, conform actului ajuns pe masa consilierilor judeţeni, PITT ar urma să treacă în administrarea Agenției de Dezvoltare Economică a județului Timiș – ADETIM.

Proiectul a trecut după mai multe discuții în contradictoriu între șeful CJT, Titu Bojin, și aleșii PNL Timiș. Ulterior, Bojin a declarat că „eu sper că s-au încheiat discuţiile, că până la urmă PITT-ul a trecut, reorganizarea parcului şi a Agenţiei de Dezvoltare atât din punct de vedere al proiectelor, pentru că din punct de vedere al unor colegi ei nu au văzut decât PITT, dar reorganizarea parcului tehnologic înseamnă și reorganizarea ADETIM pentru ceea ce însemnă viitoarele proiecte ale consiliului județean finanțate cu fonduri europene.


Eu cred că acolo trebuia să se uite, dar unii în dorința lor permanentă de a avea un subiect, de a avea un băț de care să se agațe în mod negativ în fiecare ședință, de un an de zile, discutăm de inactivitatea sau de corectitudinea activității de la PITT. Bineînețeles că astăzi când a fost vorba de vot, au votat contra pentru că nu o să mai aibă ce discuta de aici înainte, că nu mai este treaba CJT, ci a Agenției de Dezvoltare ca să clarifice toate aspectele și cele frumoase și cele bune din punct de vedere ale încasărilor și cele rele dacă vor fi din punct de vedere al juriștilor care vor trebui să își dea cu părerea”.

Consilierul județean Marian Vasile a atenționat că înainte ca PITT să treacă la ADETIM ar fi nevoie ca CJT să comande acolo un audit, pentru a ști exact în ce condiții se poate face transferul și ce datorii și probleme există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.